... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
gasp0
Auto: e36 96 328i qp
Kraj: Trnavský

Re: kto je z trnavy a okolia?

Sobota, 23. Mája 2009, 21:38

ver temu ze mne tam toho vrzga viac jak tebe momentalne nato sa kludne stavim ... neviem ci by som nejaku kupil na 100 procent ale ked to predam .... tak vim ze neostanem bez auta ... vim ze to auto bude bmw ... a vyber je zuzeny na 34 a 36 .. a asi skor 34 ... a tam su len 2 moznosti 525 vanos a 535 .. a co som sa viezol 535 mala brutalny zatah odspodu a to sa mi velmi lubilo :) cel bych to zazite ece raz :)

hessy

Sobota, 23. Mája 2009, 21:39

6Flesh napísal:
a dnes som si tam dal Subofer nech to trochu duní :-D lebo ked nemam hudbu v aute ta kchcem jazdit rychlejsie a drifty a tak ale ked mam hudbu tak aspon budem jazdit pomalsie a uzivat si bassy,teda aspon pokial nevymenim tlmice a ostatne veci.

tak tak svata pravda

6Flesh
Auto: BMW E34 535i
Kraj: Bratislavský

Sobota, 23. Mája 2009, 21:45

no mne sa nejak nezda zeby 535 tahala dobre odspodu moja ide tak myslim ze normalne a od 3500-4000ot to zacne tahat fakt dobre... neviem mozno lambda sonda je na hovno. inac rozmyslal som ze kupim 525i vanos...ale potom ze neeee ze ked 5-tku tak nech to je nieco silnejsie a tak 535 som kupil. ako nestazoval by som sa mat staru M5 :-D ale to uz stoji loove
-pán vodič, mate zodrate gumy.
-Kde? Ktoré?
-vzadu,to je na technicak a znacky
-Ale kdee šak to to je este dobre na dojazd uplna pohoda
-trcia vam z toho spagáty
-hmm šak hovorim ze to je dobré :-D

6Flesh

Sobota, 23. Mája 2009, 21:48

gasp0 napísal:
ver temu ze mne tam toho vrzga viac jak tebe momentalne nato sa kludne stavim ... neviem ci by som nejaku kupil na 100 procent ale ked to predam .... tak vim ze neostanem bez auta ... vim ze to auto bude bmw ... a vyber je zuzeny na 34 a 36 .. a asi skor 34 ... a tam su len 2 moznosti 525 vanos a 535 .. a co som sa viezol 535 mala brutalny zatah odspodu a to sa mi velmi lubilo :) cel bych to zazite ece raz :)

inac to by som sa nestavil :-D lebo no neviem mne staci po malych nerovnostiach a su tam tie vrzgave zvuky leze mi to strasne na nervy preto radsej pustim hudbu.... ale v dohladnej dobe to pomenim ked budu prachy.
-Kde? Ktoré?

gasp0

Sobota, 23. Mája 2009, 21:48

m5 je najvac :) aj 540 dokonca tu bola pekna 535 s5 ac snicla ta mala tiez nako 270 konikov ... tak mozno je to z toho ze ja som zvyknuty na zatal mojho bezvanosoveho (momentalne) dvojlitra a v tom gooseho je tusim naky cip ece od hella kery temu dava vacej krutaku odspodu

6Flesh

Sobota, 23. Mája 2009, 21:52

gasp0 napísal:
m5 je najvac :) aj 540 dokonca tu bola pekna 535 s5 ac snicla ta mala tiez nako 270 konikov ... tak mozno je to z toho ze ja som zvyknuty na zatal mojho bezvanosoveho (momentalne) dvojlitra a v tom gooseho je tusim naky cip ece od hella kery temu dava vacej krutaku odspodu

co? a sak hell ma cip ale goose mi pisal ze bude este len mat... ze este nema...sakra aj ja chcem potom :-D hehe a kde bola ta 535 S5 v TT? akoze taky vykon by mi mohol stacit na dobru dobu :-D a inac v TT je nejake parkovisko alebo nejaka asfaltova plocha kde sa da zadriftovat? tak ze tam hned neobsmrdaju fizly.
-Kde? Ktoré?

hessy

Sobota, 23. Mája 2009, 21:54

teoreticky by sa dalo aj pred amfikom v zime sa tam chalani bezne smykali

6Flesh

Sobota, 23. Mája 2009, 21:55

a myslim ze dvojliter a tri a polka je rozdiel dost..lebo kamos co ma 320i coupe je aj tu na klube tak sa previezol a mal taky dost blazeny usmev ked som sa naneho pozeral :-D a ze to dobre taha... :-D
-Kde? Ktoré?

gasp0

Sobota, 23. Mája 2009, 21:57

nene ta s5 bola tu na fore na predaj ne v tt ... :D

fuu nak asfaltova plocha bez fizlov ...teoreticyk je take parkovisko jak sa ide na ruzindol tam by nemali tak lahko dojst neni to nic moc do rozlohy skor na take toceni okolo relativne malej osi ... a s tym buchanim si ece stale dost verim an vitazstvo :D

6Flesh

Sobota, 23. Mája 2009, 21:57

no ale v lete to je ine, piskaju gumy dost a dymu...to myslim ze vadi ludom..ja ked niekde sa haluzim tak vecne namna kukaju a ukazuju mi ci nemam nahodou o kolecko menej v mozgu :-D iba to mladsia generacia ako sme my ma chape :-D
-Kde? Ktoré?

hessy

Sobota, 23. Mája 2009, 21:59

6Flesh napísal:
no ale v lete to je ine, piskaju gumy dost a dymu...to myslim ze vadi ludom..ja ked niekde sa haluzim tak vecne namna kukaju a ukazuju mi ci nemam nahodou o kolecko menej v mozgu :-D iba to mladsia generacia ako sme my ma chape :-D

to kukaju aj ked nic nerobis :lol: na mna take babky kukali a ukazovali prstom jak na mafioza a to som len nastupoval do auta

6Flesh

Sobota, 23. Mája 2009, 22:00

no to viem kde myslis...tam je nejaka BUSova zastavka a niekedy su tam fizli...ale to by sa tam dalo :-D kks ja by som mal vymenit gumy mal som tam zimaky vzadu a akosi si zoslahane..ktovie preco :-D
-Kde? Ktoré?

gasp0

Sobota, 23. Mája 2009, 22:01

jako ono je to za mestom ... ale oproti je nake druzstvo abo co :D nevim jake su tam pracovne hodiny :D kedy budes mat cestu kolem tt ? :D inac pokial mas doma lis co zvladne nalisovat silentbloky kludne zatebou dojdem do pezinka :D

6Flesh

Sobota, 23. Mája 2009, 22:02

hesoyam25 napísal:

to kukaju aj ked nic nerobis :lol: na mna take babky kukali a ukazovali prstom jak na mafioza a to som len nastupoval do auta

coo? to vazne? hehe jaka haluz... pomne kukaju dost casto mlade zenske :-D ale si mafian asi potom...
-Kde? Ktoré?

hessy

Sobota, 23. Mája 2009, 22:03

6Flesh napísal:

coo? to vazne? hehe jaka haluz... pomne kukaju dost casto mlade zenske :-D ale si mafian asi potom...

ne ne v ziadnom pripade gaspo moze potvridt :lol:

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 255 neregistrovaných