... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
6Flesh napísal:a dnes som si tam dal Subofer nech to trochu dunílebo ked nemam hudbu v aute ta kchcem jazdit rychlejsie a drifty a tak ale ked mam hudbu tak aspon budem jazdit pomalsie a uzivat si bassy,teda aspon pokial nevymenim tlmice a ostatne veci.
gasp0 napísal:ver temu ze mne tam toho vrzga viac jak tebe momentalne nato sa kludne stavim ... neviem ci by som nejaku kupil na 100 procent ale ked to predam .... tak vim ze neostanem bez auta ... vim ze to auto bude bmw ... a vyber je zuzeny na 34 a 36 .. a asi skor 34 ... a tam su len 2 moznosti 525 vanos a 535 .. a co som sa viezol 535 mala brutalny zatah odspodu a to sa mi velmi lubilo :) cel bych to zazite ece raz :)
gasp0 napísal:m5 je najvac :) aj 540 dokonca tu bola pekna 535 s5 ac snicla ta mala tiez nako 270 konikov ... tak mozno je to z toho ze ja som zvyknuty na zatal mojho bezvanosoveho (momentalne) dvojlitra a v tom gooseho je tusim naky cip ece od hella kery temu dava vacej krutaku odspodu
6Flesh napísal:no ale v lete to je ine, piskaju gumy dost a dymu...to myslim ze vadi ludom..ja ked niekde sa haluzim tak vecne namna kukaju a ukazuju mi ci nemam nahodou o kolecko menej v mozguiba to mladsia generacia ako sme my ma chape
hesoyam25 napísal:
to kukaju aj ked nic nerobisna mna take babky kukali a ukazovali prstom jak na mafioza a to som len nastupoval do auta
6Flesh napísal:
coo? to vazne? hehe jaka haluz... pomne kukaju dost casto mlade zenskeale si mafian asi potom...