... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
2bad napísal:Do prdele! a tento clanok si citam len teraz? =-O shit! ja som z nr... hned idem ocitat par stranok dozadu co sa tu deje :)
- DO prdeleeeee! ja idem v piatok o piatej na motokary!!! uz to mam objednane.... kurnik.... tak asi buduce stretko navstivim :)
BTW asi ma uz v NR niekto aj videl.. je tazke prehliadnut coupecko ktore ma po celom boku zlty napis Tuning Party Margita Ilona
Palino napísal:jaj chalani toto mi nerobte .... byvam na cermani z pumpy si este na barak vidim...auto by som aj dotlacil...preco musim ist na svadbu???....ale som rad ze sa nam aj nitricka rozbieha zo stretkami BMW ....sry chalani ale 24 nemozem.....diki wajco ze si napisal...nabuduce dajte lepsi termin napr nedela bo patek urcite vela ludi chodi prec na vikend...teda aspon ja som kazdy mimo nr....ale nedelu mozte se mnu ratat vzdy...a samozrejme od 20:00 pondelok-stvrtek :) ....dufam ze to nezostane len pri tomto jednom stretku....
Palino napísal:TomNR ty mas taky fialovy compact? byvas na potravinarskej ne? :) pecka....a ono je strieborne ale tak detail
Palino napísal:TomNR ty mas taky fialovy compact? byvas na potravinarskej ne? :) pecka....a ono je strieborne ale tak detail
nrtm napísal:Toto stretko som navrhol len tak na skusku, ci vobec bude nejaky zaujem. Lebo vela NR canov malo zaujem nieco podniknut, ale nik nedal ziadny navrh. Preto som sem hodil na skusku tento piatkovy. Samozrejme by som bol rad kedy sa s toho stali pravidelne stretka. Nabuduce mozme dat lepsi termin, podla dohody. Ja v piatok o 18,00 tam budem, dufam ze nakoniec nie sam.