... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
marosss napísal:O kríze mi ani nehovorte, pred rokom som dal za auto 240000 a teraz by som ho predal max.možno za 180000. Preto sa mi to predávať ani neoplatí, a nechám si ho ešte aspoň dva roky. Ceny starých áut sa určite nezvýšia
Max-Max napísal:toto co tu citam je typicka slovenska natura. Pobehas dva roky na aute a predas za rovnako jak si kupil? ved presne vdaka tomu ze ceny aut klesaju si si kupil aj ty jazdenku za 240 a nie za 900. Viem ze to nasere, ale je to tak. Pokial nemas raritu a velku vzacnost, zmier sa s tym ze za chvilu bude e46 za 3000 uplne bezna cena.
marosss napísal:No slovenská nátura bych bol, keby za to pýtal to čo ma to stálo, ale ja som realista a nielen že bych to predal max za nejakých 180000(6000eur) ale ja bych za to asi ani viac nepýtal. Slovenskú náturu ale vidím v mnohých inzerátoch a aj tu na fóre, čítam aj české fóra a čím viac vidím, že na ich inzeráty často reagujú Slováci, lebo ich to aj s cestou vyjde lacnejšie než u nás, síce hodne hrá aj kurz, ale mne to pripadá, že oni za použité veci nepýtajú toľko čo u nás
Stefo1248 napísal:myslíte že ked skončí "kríza" tak ceny našich áut pojdu znovu hore? Pracujem v tomto sektore ale toto si netrúfam povedat..