... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

bmwtt.sk

kubo
Auto: E39 528i limousine
Kraj: Nitriansky

Re: KONIEC BMW !!!!

Utorok, 20. Októbra 2009, 19:14

Stefo1248 napísal:
predstav si že po cestach bude jazdit tolko BMW ako fabií. ](*,) ](*,) ](*,)
BMW je premiová značka,tak nech tam aj ostane..

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :shock:
No žasnem :wink:
[-o< kedy konecne pochopite ze BMW nieje nijake zvlastne auto [-o<
Kolko krat si bol v DE :?: :?: :?: Je ich tam ako fobii plne cesty.Sak to auto robia a chcu predat co najviac :!:
Normalne nie???Nech robia aj elektroauta to je jedno /aj to pride/ sak sa doba meni a zacne sa rapidne menit.
Poci budu predavat dalej aj benzin+zadok tak je to jedno.A ozaj BMW nie je premiova znacka ](*,)
Je to vyšši standart nic viac.Ked chces mat premiovu znacku tak si kup nieco ine a nie bmw :wink:
A francuzi mali vybavu v roku pana 1975-80 jak madovnik a bmw doslava ,,odkukalo" volake veci.-zdroj z nemecka cital som to ale neviem kde.
Takze asi tak
E39 528i ex
E39 530d 135kw--ex

Užívateľov profilový obrázok
Stefo1248
Auto: paraolimpiada
Kraj: Banskobystrický

Utorok, 20. Októbra 2009, 20:01

každý mame svoj nazor :wink:
tak ako nepresvedčím ja teba,tak ani naopak..
Audi TT Quattro 260ps
Ex:E39 530ia lpg
Ex:E46 328 ci lpg
Ex:Bmw R1150R
Ex:E46 320D 200ps

Stefo1248
Auto: paraolimpiada
Kraj: Banskobystrický

Utorok, 20. Októbra 2009, 20:04

samozrejme že v DE je BMW ako maku,má to každý tretí..Ale v DE je trošku iná úroven "žitia" ako na skur....m Slovensku.
Audi TT Quattro 260ps
Ex:E39 530ia lpg
Ex:E46 328 ci lpg
Ex:Bmw R1150R
Ex:E46 320D 200ps

xtreme
Auto: felda, stilo
Kraj: Žilinský

Utorok, 20. Októbra 2009, 20:04

kubo napísal:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :shock:
No žasnem :wink:
[-o< kedy konecne pochopite ze BMW nieje nijake zvlastne auto [-o<
Kolko krat si bol v DE :?: :?: :?: Je ich tam ako fobii plne cesty.Sak to auto robia a chcu predat co najviac :!:
Normalne nie???Nech robia aj elektroauta to je jedno /aj to pride/ sak sa doba meni a zacne sa rapidne menit.
Poci budu predavat dalej aj benzin+zadok tak je to jedno.A ozaj BMW nie je premiova znacka ](*,)
Je to vyšši standart nic viac.Ked chces mat premiovu znacku tak si kup nieco ine a nie bmw :wink:

=D> 100% suhlas.. :mrgreen: :lol: :lol: 8) \:D/
.

kubo

Utorok, 20. Októbra 2009, 20:47

xtreme tak to je.....
Ja som tiez rad ze sa vozim na BMW ale nie je si problem kupit bmw za par supov a vozit sa.
A tiez dalsia vec sak BMW je jedno z najlacnejsich ojazde. aut na trhu.Teda patri tam./skupina/
Ale sak samo kto si kupi BMW aby bol volaco viac je......T s bosou hlavov.
Moj nazor tak isto ako tvoj,jej,jeho..... :wink:
E39 528i ex
E39 530d 135kw--ex

lovebmw
Auto: BMW
Kraj: Prešovský

Utorok, 20. Októbra 2009, 21:54

bmw je bolo a bude prémiový výrobca automobilov :wink:
bmw prestane byť prémiovy výrobca ked ich predajné štatistiky budú dosahovať aspoň 2miliony predaných áut :bmwball: \:D/

Cosmo
Auto: E53
Kraj: Trenčiansky

Utorok, 20. Októbra 2009, 22:09

No jasne, tak chodme do Dubaja, tam je BMW ako tu fiat... :?

Ked sa pozriem na to ako vypada predajna bmw, aky to budi dojem oproti ostatnym, takisto mercedes predajne. Takisto ludia co tam chodia a kupuju si tam auta. Tak som presvedceny ze na SK BMW nie je ludova znacka. Takisto nie je ani najlepsia, ani luxusna. Ale je urcite o triedu vyssie ako suzuki, skoda, renault atď.. Moj nazor

lovebmw

Utorok, 20. Októbra 2009, 22:18

Cosmo napísal:
No jasne, tak chodme do Dubaja, tam je BMW ako tu fiat... :?

Ked sa pozriem na to ako vypada predajna bmw, aky to budi dojem oproti ostatnym, takisto mercedes predajne. Takisto ludia co tam chodia a kupuju si tam auta. Tak som presvedceny ze na SK BMW nie je ludova znacka. Takisto nie je ani najlepsia, ani luxusna. Ale je urcite o triedu vyssie ako suzuki, skoda, renault atď.. Moj nazor

na Sk kde je bmw na každom kroku je to tak....keby si zistil koľký z nich majú nové Bmw zistilo by sa koľko ľudí má na nové bawa....tak radšej každy kto chce bmw ide do bazaru a vybere nejake za nízku ceny a bác je ich tu ako mravcov.....ved ked vidite nejaké bmw tak asi 90% percent z nich su z bazaru ktoré už stratili na hodnote :cry: :-"

Cosmo
Auto: E53
Kraj: Trenčiansky

Utorok, 20. Októbra 2009, 22:30

Jedno také mám aj ja. Pojazdný vrak. Ale neviem prečo sa lepšie cítim v 19 ročnom bmw ako v 19 ročnej škode. Porovnávať neporovnateľné? Ako sa cíti človek v novom bmw a v novej škode? Proste tie autá majú iných cieľových zákazníkov..

lovebmw

Streda, 21. Októbra 2009, 08:17

Cosmo napísal:
Jedno také mám aj ja. Pojazdný vrak. Ale neviem prečo sa lepšie cítim v 19 ročnom bmw ako v 19 ročnej škode. Porovnávať neporovnateľné? Ako sa cíti človek v novom bmw a v novej škode? Proste tie autá majú iných cieľových zákazníkov..

asi preto sa lepšie cítiš lebo to auto umí to čo škoda nie....perfektné jazdné vlastnosti a zabavu za volantom \:D/ :-"

alfi666

Streda, 21. Októbra 2009, 08:25

:D :D :D :D Tu sa intenzivne prejavil vekovy priemer tohto fora ;)
Podaktori si tu myslite, ze BMW je boh a pritom je to znacka ako hociktora ina, ktora sa snazi zarobit, akurat BMW sa orientuje na inu klientelu...

A na margo toho, ze BMW na slovensku je malo - chodil si po cestach za posledny rok?? ... lebo za 1 rok sa ich pocet minimalne dvojnasobil, tolko jazdeniek sa doviezlo.. dokazom je aj stale sa rozsirujuce toto forum...

Stefo - aby si bol pokojny, tvoj diesel sa principialne vobec nelisi od HDi motora, akurat je otoceny o 90 stupnov, lebo je napojeny na zadny nahon, pricom Peugeoty su predohraby ;)

Ja som kupil BMW preto, lebo je to zadokolka.... ked prestanu vyrabat zadokolky, prejdem na Mercedes, alebo na nieco co ich este vyrabat bude :P

PS: ak by Peugeot robil zadohraby, tak sa knim vratim :!: mali sme dieslovy peugeot 10 rokov a nebolo nanom treba menit ine nez olej, takisto som mal benzinovy 3 roky a tiez som nemal ziadne starosti :!: takze tak ;)

BMW je sice premiova znacka, ale kazovostou sa mozu porovnavat s francuzmi!
No more BMW... chodim peso ;)
E61 530d titansilber - EX
E46 320d farngrün metallic - EX

Peped
Auto: g31 530d

Streda, 21. Októbra 2009, 08:38

Co sa každy rozculujete na to že bude mat bmw predný náhon?!

To je len jedna rada pre ženy s predokolkou a vsetci ste v p... že sa preorientuju. Na male auto pre ženu je urciite lepsie mat predný náhon ako zadný.
g31 530d
e61 550i LCI
e60 545i ex
e46 320d touring ex
e36 328i coupe ex
e36 325tds touring ex

lovebmw

Streda, 21. Októbra 2009, 08:38

alfi666 napísal:
:D :D :D :D Tu sa intenzivne prejavil vekovy priemer tohto fora ;)
Podaktori si tu myslite, ze BMW je boh a pritom je to znacka ako hociktora ina, ktora sa snazi zarobit, akurat BMW sa orientuje na inu klientelu...

A na margo toho, ze BMW na slovensku je malo - chodil si po cestach za posledny rok?? ... lebo za 1 rok sa ich pocet minimalne dvojnasobil, tolko jazdeniek sa doviezlo.. dokazom je aj stale sa rozsirujuce toto forum...

Stefo - aby si bol pokojny, tvoj diesel sa principialne vobec nelisi od HDi motora, akurat je otoceny o 90 stupnov, lebo je napojeny na zadny nahon, pricom Peugeoty su predohraby ;)

Ja som kupil BMW preto, lebo je to zadokolka.... ked prestanu vyrabat zadokolky, prejdem na Mercedes, alebo na nieco co ich este vyrabat bude :P

PS: ak by Peugeot robil zadohraby, tak sa knim vratim :!: mali sme dieslovy peugeot 10 rokov a nebolo nanom treba menit ine nez olej, takisto som mal benzinovy 3 roky a tiez som nemal ziadne starosti :!: takze tak ;)

BMW je sice premiova znacka, ale kazovostou sa mozu porovnavat s francuzmi!

jasne že neni boh a jasne že je to len obyčajná značka ako iné....ale poukázal som na tu prémiovosť tejto značky :wink:

Dogg88
Auto: n/a
Kraj: Žilinský

Streda, 21. Októbra 2009, 09:16

alfi666 napísal:

Moja rec, prave pre zadny nahon si chcem kupit BMW a ak pojdu casom dole kompresorove verzie AMG u mercedesu tak pojdem do Mercedesu.
BTW: Peugeot mam, kazovy sice nie je (zatial) ale vozenie vnom je onicom...ziaden zazitok chapes ma. Proste ta odvezie z miesta A do miesta B ale nic viac...
Klub tvoria ľudia, nie autá...

kubo

Streda, 21. Októbra 2009, 11:37

Aha francuz ktory chce ist do bmw alebo do mercedesu a sem tam audi?
Nepochopim.......NIC V ZLOM :wink:
E39 528i ex
E39 530d 135kw--ex

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 205 neregistrovaných