... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Stefo1248 napísal:predstav si že po cestach bude jazdit tolko BMW ako fabií.![]()
![]()
![]()
BMW je premiová značka,tak nech tam aj ostane..
kubo napísal:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
No žasnem![]()
kedy konecne pochopite ze BMW nieje nijake zvlastne auto
![]()
Kolko krat si bol v DE![]()
![]()
Je ich tam ako fobii plne cesty.Sak to auto robia a chcu predat co najviac
![]()
Normalne nie???Nech robia aj elektroauta to je jedno /aj to pride/ sak sa doba meni a zacne sa rapidne menit.
Poci budu predavat dalej aj benzin+zadok tak je to jedno.A ozaj BMW nie je premiova znacka![]()
Je to vyšši standart nic viac.Ked chces mat premiovu znacku tak si kup nieco ine a nie bmw![]()
Cosmo napísal:No jasne, tak chodme do Dubaja, tam je BMW ako tu fiat...![]()
Ked sa pozriem na to ako vypada predajna bmw, aky to budi dojem oproti ostatnym, takisto mercedes predajne. Takisto ludia co tam chodia a kupuju si tam auta. Tak som presvedceny ze na SK BMW nie je ludova znacka. Takisto nie je ani najlepsia, ani luxusna. Ale je urcite o triedu vyssie ako suzuki, skoda, renault atď.. Moj nazor
Cosmo napísal:Jedno také mám aj ja. Pojazdný vrak. Ale neviem prečo sa lepšie cítim v 19 ročnom bmw ako v 19 ročnej škode. Porovnávať neporovnateľné? Ako sa cíti človek v novom bmw a v novej škode? Proste tie autá majú iných cieľových zákazníkov..
alfi666 napísal::D![]()
![]()
Tu sa intenzivne prejavil vekovy priemer tohto fora
Podaktori si tu myslite, ze BMW je boh a pritom je to znacka ako hociktora ina, ktora sa snazi zarobit, akurat BMW sa orientuje na inu klientelu...
A na margo toho, ze BMW na slovensku je malo - chodil si po cestach za posledny rok?? ... lebo za 1 rok sa ich pocet minimalne dvojnasobil, tolko jazdeniek sa doviezlo.. dokazom je aj stale sa rozsirujuce toto forum...
Stefo - aby si bol pokojny, tvoj diesel sa principialne vobec nelisi od HDi motora, akurat je otoceny o 90 stupnov, lebo je napojeny na zadny nahon, pricom Peugeoty su predohraby
Ja som kupil BMW preto, lebo je to zadokolka.... ked prestanu vyrabat zadokolky, prejdem na Mercedes, alebo na nieco co ich este vyrabat bude
PS: ak by Peugeot robil zadohraby, tak sa knim vratimmali sme dieslovy peugeot 10 rokov a nebolo nanom treba menit ine nez olej, takisto som mal benzinovy 3 roky a tiez som nemal ziadne starosti
takze tak
BMW je sice premiova znacka, ale kazovostou sa mozu porovnavat s francuzmi!
alfi666 napísal:Ja som kupil BMW preto, lebo je to zadokolka.... ked prestanu vyrabat zadokolky, prejdem na Mercedes, alebo na nieco co ich este vyrabat bude