... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
Mimo
Kraj: Trnavský

Streda, 17. Septembra 2008, 11:20

:roll: tak tak.. keď už tak poriadne... a nebudeš sklamaný potom ked tistíš že ti to už sakra nestačí :?

jararak
Auto: skodofka 120l
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 25. Septembra 2008, 21:19

za 15t som mal hudbu v skodovke co mala hodnotu 8, najsamfasa bolo ked som ciganovi povedal cenu kolko chcem za komplet bo ja ze moze si brat len nech pocka ze vyberem radio a repkraky :D - skoda predal som ked som nemal na chleba a bol bez roboty.

K veci, uplne myslim ze bude stacit radio cca 6t od pioneeru, v kenwoode som sa sklamal. alpine je super, problem jeho je ze je az velmi dobry a pokial nieco urobis zle, hned to uvidis, proste musis mat na rovnakej urovni vsetky prvky, alebo lepsej. repro, kazdy tu dava neviem ake repro, svojho casu kazdemu stacili sinuslive 16l co stoja cca 2t sk +- (ak sa nemylim tak pardno no) a potom vytlmit predne dvere, ja myslim ze to ti bude postacovat na par dni. potom natiahnes kabel do kufra ku zosiku, kde pride subak, ziadna krava, nieco slusne - dost zalezi aj co pocuvas.
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

Pežot

Nedeľa, 28. Septembra 2008, 10:08

Chlapci tak som sa rozhodol, že v aute už potrebujem lepší zvuk :oops:

Chcel by som niečo od Pioneeru :D akurát je problém, že v tejto problematike to ide všetko okolo mňa :cry:

Nuž teda ak by bol niekto ochotný mi pomôcť s výberom komponentov viete kde ma nájdete (PM) :lol: :lol:

jararak
Auto: skodofka 120l

Nedeľa, 28. Septembra 2008, 10:27

co to ty mas za hrkalku? cena a komponenty zavisia od toho kolko chces do toho nasackovat
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

Pežot

Nedeľa, 28. Septembra 2008, 10:31

Nasáčkovať?? Toš otázka ... ale tak ja budem mať trošku inú hrkalku ako doteraz, už nebude hrkať :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ale tak základ ale aby to hralo lepšie ako teraz :lol:

Dajme tomu 12-15 papierov :twisted:

Jo a rádio by malo byť Pioneer DEH - 4000UB :wink:

Ederon

Štvrtok, 2. Októbra 2008, 16:42

Tu su nejake montaze, rozne cenove hladiny, sumar je vzdy na spodku pod fotkami.

Tiez som toho nazoru, ze radsej kupit starsie pouzite kvalitne komponenty ako novu cinu. A treba ist a pokial mozno si vypocut, co do auta chces dat, na hudbe, ktoru pocuvas. Casto zistis, ze nepoznas rozdiel medzi muzikou za 30 a tou za 100 (napr. lebo si polohluchy ako ja :lol: alebo nemas take kvalitne nahravky alebo...).

TS98
Kraj: Košický

Piatok, 3. Októbra 2008, 10:15

to je pravda vela veci ovplinuju ajt aketo faktory ako EQ, styl hudby , posluchac, kvalita nahravky, prevedenie montaze, proste to moze byt aj za milion a nebude to hrat ani spokojnost nebude ani za 5 korun
treba najst status-quo komu co najviac vyhovuje

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 241 neregistrovaných