... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
alfi666 napísal:s laminatom sa robi lahko... aj to streknutie striebornou by som skusil... ale vysledok by isto nevyzeral tak ako tie listy
alfi666 napísal:ja som veci kupoval v HIFOLe tu v BA.... iste sa daju kupit aj inde aj mozno lacnejsie, ale najjednoduchsie som to mal od nich...maju rozne tkaniny.. a tak
Postup je jednoduchy - vyrobis si tvar ktory chces oblaminovat, polozis nan tu tkaninu.... potom si rozrobis to lepidlo v spravnom pomere... treb rozrobit len tolko co dokazes rychlo spracovat - lebo to rychlo tvrdne... stetcom nanesies to lepidlo na tkaninu - treba to nechat riadne nasiaknut a vytlacit bublinky stym stetcom.... potom prilozis dalsiu vrstvu tkaniny, tym stetcom ju popritlacas ktomu lepidlu... tiez nech tam niesu bublinky a nech sa to nasiakne... nechas trosku vyschnut potom znova nanesies trochu lepidla,, pridas dalsiu vrstvu.. a takto pokracujes... podla toho kolko vrstiev chces mat - resp. co vyrabas
Ja som to robil takto - mozno to nieje najlepsi postup, ale fungoval... inak na nete je kopa navodov ako stym robit.... je stym spinava robota ale celkom sa to daaa
xtreme napísal:jj, dik, ako navod viem, len som nevedel odkial veci na to zohnat a kolko to asi stoji.. idem robit taky pod spojler, daco ako oem front lip na e39.. formu uz mam, to som si spravim z pur peny, a vyzera ze to drzi fajne.. uz to len olaminovat..
alfi666 napísal:
jj, ale pozor na PUR penu!... pod ucinkom toho laminatoveho lepidla sa deformuje... cize treba ju obtiahnut aspon takym tym baliacim papierom na potraviny (nieco ako celofan, ale ta potravinarska folia je taka makka) ... a radsej niekolko vrstiev.. a az nato polozit tu tkaninu
killian napísal:duffy kde sa to da zohnat? a co z cierneho karbonu?