... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
Royal Garage
Kraj: Bratislavský

Re: Kde v BA dat prelestit :D

Piatok, 27. Apríla 2012, 07:05

buy-10 napísal:
ja som domaci lestic, cize len na rodine auta, a to bohate staci, mam to odporucane od manikov aj z ciech aj zo slovenska...ze to vpohode staci, a to co mas ty tak to uz je fakt profi,a na brusenie laku tak to sa ani necudujem...

Minco na lestenie bohate staci lesticka s 1200 W, na 3000 ot. je v podstate minimalne vyuzitelna. Zaklad je aby mala stabilizaciu otacok, pri pritlaku. Dalsia vec bruska, dajme tomu orbitalna. Kto to kedy videl aby mala taky vykon. Bol si niekedy v lakovni? 900 W maju orbit. lesticky. A da sa snou krasne lestit. Podla tvojich foto som usudil ze pouzivas na lestenie aj Super Resin Polish. Obsahuje molekulovu zivicu takze ty hologramy a pod. len zacelujes! A to aby clovek lestil raz do roka. Ja pouzivam produkty od Gtechniq, 3M a menzerna. Pokial su skrabance alebo pomaranc prebrusim na danom mieste lak a prelestim. Prebrusit to dokaze clovek aj rukov. Pokial toho neni vela. A nepotrebujem aby zakaznik prisiel po roku zas ze chce pekne auto. Pokial sa o to stara ako by mal, tak bude mat par rokov pokoj. A nehovoriac o keramike, ktora sa na prelesteni lak da naniest a je odolna voci poskriabaniu, bordelu atd. Pri niektorych produktoch je vydrza 2 a viac rokov. Takze treba hladat aj ine vyrobky ako AG :bmwball: peace

Vladdo01
Auto: VW TOUAREGII 3,0 TDI

Piatok, 27. Apríla 2012, 14:44

vcera som pouzil na hologrami tuto pastu a vysledok je dosatcujuci, jediny problem je tvrdost laku u bmw
http://www.mako-autolaky.sk/product/3m- ... se-1l-376/
VW TOUAREG II 3,0TDI
EX A6 2,8FSI quattro C7
EX BMW 320D F31
EX BMW 530D E61

minco
Auto: BMW E46 330ci

Piatok, 27. Apríla 2012, 21:31

Luxury Detailing napísal:

Minco na lestenie bohate staci lesticka s 1200 W, na 3000 ot. je v podstate minimalne vyuzitelna. Zaklad je aby mala stabilizaciu otacok, pri pritlaku. Dalsia vec bruska, dajme tomu orbitalna. Kto to kedy videl aby mala taky vykon. Bol si niekedy v lakovni? 900 W maju orbit. lesticky. A da sa snou krasne lestit. Podla tvojich foto som usudil ze pouzivas na lestenie aj Super Resin Polish. Obsahuje molekulovu zivicu takze ty hologramy a pod. len zacelujes! A to aby clovek lestil raz do roka. Ja pouzivam produkty od Gtechniq, 3M a menzerna. Pokial su skrabance alebo pomaranc prebrusim na danom mieste lak a prelestim. Prebrusit to dokaze clovek aj rukov. Pokial toho neni vela. A nepotrebujem aby zakaznik prisiel po roku zas ze chce pekne auto. Pokial sa o to stara ako by mal, tak bude mat par rokov pokoj. A nehovoriac o keramike, ktora sa na prelesteni lak da naniest a je odolna voci poskriabaniu, bordelu atd. Pri niektorych produktoch je vydrza 2 a viac rokov. Takze treba hladat aj ine vyrobky ako AG :bmwball: peace

Tak ja neviem, ajtak si stále myslím, že tieto veci ako keramika a pod sú kktiny marketingové, ešte som nevidel dôkaz o tom, že je to ozaj kvalita...

No tak na leštenie hrubou pastou sa mi zdá naozaj 3000ot dosť veľa...
BMW E46 320d 100kW sedan
Toyota MR-2 115kW
Toyota Corolla 85kW
Toyota Auris 160kW
BMW E46 320d 110kW Touring - ex ale nadohlad
BMW E46 330ci 170kW - moja nová fesanda

Ako sa hovorí, k dobrému sa dobre vracia :)

minco

Piatok, 27. Apríla 2012, 22:05

A k tomu používaniu SRP... Tak to sa používa na konci, ale AG má naozaj aj kvalitné brúsne pasty ako 3M napríklad...
BMW E46 320d 100kW sedan
Toyota MR-2 115kW
Toyota Corolla 85kW
Toyota Auris 160kW

Royal Garage

Sobota, 28. Apríla 2012, 15:15

Keramika sa uz nejaky cas alpikuje, na SK pomenej ale v CR napr. Veprek uz dlhsiu dobu! Marketingovy tah to moc neni mam to odskusane, jedine neviem aka je trvacnost, ale zo skusenosti druhych ktory to uz aplikovali 2 roky je optimal a je potrebne to potom aj zostatky odlestit

Dalsia vec. 3000 ot. som veru este nevyskusal. Su nepotrebne :) A SRP, ja niesom uznavac maskovania, AG pasty sa mi vobec nepacia. A 3M pasty sa nedaju porovnat s AG. Neviem ci si zmluvne viazany ale vyskusaj menzernu, gtechniq, wolfs atd. objavis ameriku :)

Royal Garage

Sobota, 28. Apríla 2012, 15:23

Vladdo01 napísal:
vcera som pouzil na hologrami tuto pastu a vysledok je dosatcujuci, jediny problem je tvrdost laku u bmw
http://www.mako-autolaky.sk/product/3m- ... se-1l-376/

ultrafina je skor finisovacia pasta, stou veru hologramy nepoodstranujes moc. Je to na odstranenie hologramov po prvom alebo strednom lesteni. Mal si prvu pastu pouzit Fast Cut Plus a dolestit s ultrafinou. Ale pravda je taka ze neviem v akom stave mas lak tak ti je tazko poradit.

minco

Sobota, 28. Apríla 2012, 15:27

Keramika sa uz nejaky cas alpikuje, na SK pomenej ale v CR napr. Veprek uz dlhsiu dobu! Marketingovy tah to moc neni mam to odskusane, jedine neviem aka je trvacnost, ale zo skusenosti druhych ktory to uz aplikovali 2 roky je optimal a je potrebne to potom aj zostatky odlestit

Dalsia vec. 3000 ot. som veru este nevyskusal. Su nepotrebne :) A SRP, ja niesom uznavac maskovania, AG pasty sa mi vobec nepacia. A 3M pasty sa nedaju porovnat s AG. Neviem ci si zmluvne viazany ale vyskusaj menzernu, gtechniq, wolfs atd. objavis ameriku :)

Mal si pasty autoglym 04b 03b a 02b?
BMW E46 320d 100kW sedan
Toyota MR-2 115kW
Toyota Corolla 85kW
Toyota Auris 160kW

Vladdo01

Sobota, 28. Apríla 2012, 21:06

ultrafina je skor finisovacia pasta, stou veru hologramy nepoodstranujes moc. Je to na odstranenie hologramov po prvom alebo strednom lesteni. Mal si prvu pastu pouzit Fast Cut Plus a dolestit s ultrafinou. Ale pravda je taka ze neviem v akom stave mas lak tak ti je tazko poradit.

suhlas, skusal som to na kapote ktora bola min. rok striekana. Na mieste kde je lak stary (dvere) "hlboke" stopy ostali, je treba pouzit najprv abrazivnejsiu pastu, tak ako pises
VW TOUAREG II 3,0TDI
EX A6 2,8FSI quattro C7
EX BMW 320D F31
EX BMW 530D E61

Royal Garage

Nedeľa, 29. Apríla 2012, 05:28

Mal si pasty autoglym 04b 03b a 02b?

04 mam este :) je to pasta na vodnej baze, takze s 3M sa neda porovnavat :) Mam rad pasty na vodnej baze, ale 04 ako rezacia pasta sa neda porovnat s P1 alebo FG 500.

mishiak
Auto: BMW 320xd AT E92

Utorok, 1. Mája 2012, 14:18

Vladdo01 napísal:
ak svetla, tak u mna :mrgreen:

Tak ja som bol dnes u Vlada, prelestil mi predne aj zadne svetlomety (este aj nejake vedlajsie veci navyse) a som velmi spokojny a milo prekvapeny pristupom. Vrelo odporucam. :thumbup:
BMW 320xd AT E92
BMW 318d E91 EX
VW Golf Mk3 EX

Vladdo01

Piatok, 4. Mája 2012, 20:45

dnes som prebehol dvere pastami ako pises a je to o pozanie lepsie, len ten zeleny doporucovany kotuc mi pridem az moc tvrdy :? nie moc dobre sa mi snim robilo
VW TOUAREG II 3,0TDI
EX A6 2,8FSI quattro C7
EX BMW 320D F31
EX BMW 530D E61

Vladdo01

Piatok, 4. Mája 2012, 20:46

mishiak napísal:
Tak ja som bol dnes u Vlada, prelestil mi predne aj zadne svetlomety (este aj nejake vedlajsie veci navyse) a som velmi spokojny a milo prekvapeny pristupom. Vrelo odporucam. :thumbup:

Ďakujem :mrgreen:
VW TOUAREG II 3,0TDI
EX A6 2,8FSI quattro C7
EX BMW 320D F31
EX BMW 530D E61

Royal Garage

Utorok, 22. Mája 2012, 16:17

Ak máte zaujem o lukrativny vosk na vase nadherne auta tak mam pre vas novinku! Perfektny carnauba vosk Wolfgang Fuzion Carnauba. Jeden s TOP voskov na trhu. Prvym 2 dam tento vosk na auto t.j zo zlavou (+ priprava laku, umytie, clay, cistis laku atd.) len za 50 €. Podotknem este raz ze je to TOP vosk!!

Obrázok

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 237 neregistrovaných