... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
buy-10 napísal:ja som domaci lestic, cize len na rodine auta, a to bohate staci, mam to odporucane od manikov aj z ciech aj zo slovenska...ze to vpohode staci, a to co mas ty tak to uz je fakt profi,a na brusenie laku tak to sa ani necudujem...
Luxury Detailing napísal:
Minco na lestenie bohate staci lesticka s 1200 W, na 3000 ot. je v podstate minimalne vyuzitelna. Zaklad je aby mala stabilizaciu otacok, pri pritlaku. Dalsia vec bruska, dajme tomu orbitalna. Kto to kedy videl aby mala taky vykon. Bol si niekedy v lakovni? 900 W maju orbit. lesticky. A da sa snou krasne lestit. Podla tvojich foto som usudil ze pouzivas na lestenie aj Super Resin Polish. Obsahuje molekulovu zivicu takze ty hologramy a pod. len zacelujes! A to aby clovek lestil raz do roka. Ja pouzivam produkty od Gtechniq, 3M a menzerna. Pokial su skrabance alebo pomaranc prebrusim na danom mieste lak a prelestim. Prebrusit to dokaze clovek aj rukov. Pokial toho neni vela. A nepotrebujem aby zakaznik prisiel po roku zas ze chce pekne auto. Pokial sa o to stara ako by mal, tak bude mat par rokov pokoj. A nehovoriac o keramike, ktora sa na prelesteni lak da naniest a je odolna voci poskriabaniu, bordelu atd. Pri niektorych produktoch je vydrza 2 a viac rokov. Takze treba hladat aj ine vyrobky ako AGpeace
Minco na lestenie bohate staci lesticka s 1200 W, na 3000 ot. je v podstate minimalne vyuzitelna. Zaklad je aby mala stabilizaciu otacok, pri pritlaku. Dalsia vec bruska, dajme tomu orbitalna. Kto to kedy videl aby mala taky vykon. Bol si niekedy v lakovni? 900 W maju orbit. lesticky. A da sa snou krasne lestit. Podla tvojich foto som usudil ze pouzivas na lestenie aj Super Resin Polish. Obsahuje molekulovu zivicu takze ty hologramy a pod. len zacelujes! A to aby clovek lestil raz do roka. Ja pouzivam produkty od Gtechniq, 3M a menzerna. Pokial su skrabance alebo pomaranc prebrusim na danom mieste lak a prelestim. Prebrusit to dokaze clovek aj rukov. Pokial toho neni vela. A nepotrebujem aby zakaznik prisiel po roku zas ze chce pekne auto. Pokial sa o to stara ako by mal, tak bude mat par rokov pokoj. A nehovoriac o keramike, ktora sa na prelesteni lak da naniest a je odolna voci poskriabaniu, bordelu atd. Pri niektorych produktoch je vydrza 2 a viac rokov. Takze treba hladat aj ine vyrobky ako AGpeace
Vladdo01 napísal:vcera som pouzil na hologrami tuto pastu a vysledok je dosatcujuci, jediny problem je tvrdost laku u bmw
http://www.mako-autolaky.sk/product/3m- ... se-1l-376/
Luxury Detailing napísal:Keramika sa uz nejaky cas alpikuje, na SK pomenej ale v CR napr. Veprek uz dlhsiu dobu! Marketingovy tah to moc neni mam to odskusane, jedine neviem aka je trvacnost, ale zo skusenosti druhych ktory to uz aplikovali 2 roky je optimal a je potrebne to potom aj zostatky odlestit
Dalsia vec. 3000 ot. som veru este nevyskusal. Su nepotrebne :) A SRP, ja niesom uznavac maskovania, AG pasty sa mi vobec nepacia. A 3M pasty sa nedaju porovnat s AG. Neviem ci si zmluvne viazany ale vyskusaj menzernu, gtechniq, wolfs atd. objavis ameriku :)
ultrafina je skor finisovacia pasta, stou veru hologramy nepoodstranujes moc. Je to na odstranenie hologramov po prvom alebo strednom lesteni. Mal si prvu pastu pouzit Fast Cut Plus a dolestit s ultrafinou. Ale pravda je taka ze neviem v akom stave mas lak tak ti je tazko poradit.
Mal si pasty autoglym 04b 03b a 02b?
Vladdo01 napísal:ak svetla, tak u mna
ultrafina je skor finisovacia pasta, stou veru hologramy nepoodstranujes moc. Je to na odstranenie hologramov po prvom alebo strednom lesteni. Mal si prvu pastu pouzit Fast Cut Plus a dolestit s ultrafinou. Ale pravda je taka ze neviem v akom stave mas lak tak ti je tazko poradit.
mishiak napísal:Tak ja som bol dnes u Vlada, prelestil mi predne aj zadne svetlomety (este aj nejake vedlajsie veci navyse) a som velmi spokojny a milo prekvapeny pristupom. Vrelo odporucam.