... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Milosss napísal:1.3 ma retaz preto, lebo je to stary OHV motor prevrtany a trocha zmodernizovany zo Skody 1000MB.
Inac extrem, mal si strasnu smolu na konkretny kus, ze si na tom aute skoro vobec nejazdil a viac stalo nez jazdilo. Daju sa najst aj BMW co ta prekvapia vydrzov, ale predsa len je vacsia sanca u benzinu ako u starej nafty, hlavne ked to dostanu vacsinou do ruky hocijaky clovek a nie taky, ktory vie ako sa ma o stareho naftaka spravat.
Milosss napísal:Mas naftu a rozmyslas nad filckou, co tak 1.9D? Nad tym neuvazujes? Zevraj nesmrtelne motory a s pristupom k nafte, jasna volba.
Milosss napísal:Su nemsrtelne ak sa k nemu spravas od zaciatku tak ako sa ma, kazde jedno zle startovanie, tocenie proste hocico ten motor neznesie, je velmi nachylny, benzinak neni tolko nachylny, preto sa kazdemu zda ze viac vydrzi. Ale ide len o to ze benzinak viac znesie ako starsia nafta, o nicom inom to neni. A co sa tyka felcky, turbo nemas, cerpadlo neviem ako je na tom modely a vstreky nejak namahen nie su, aj benzinak ma vstreky ked si zoberes.
Ale je pravda to co si hovoril ze chces benzina, tak isto som postupoval aj ja, sice ma kazdy odradzal ze to bude zrat aj travu okolo cesty, ber naftu. Urobil som po svojom, zatial sa mi zda ze nelutujema hlavne robim si co chcem ja, pocuvat druhych je velakrat len zbytocne sa zhadzovanie, zere 12l? ANo zere aj 13, sere sa na 20 rocnom aute vsteko? Ano sere, uz som vymenil polku auta a furt nejazdim. Drahe su na to diely? Ano sak kupim raz za mesiac jeden diel, povozim sa 100km a uz zase stojim no hrozne. Nic ine sa neda takym ludom rozpravat, naco sa s nimi hadat, aj tak ich nepresvedcis a zbytocne sa nastves a o to ja nestojim.
cretino napísal:Tuner S, taka mala otazocka na teba - tu fotku co mas v profile, to si tak nalozil tej 2,4TD?
..ja len tak informacne..