... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
MiruskaSL napísal:Heh..ved ja som to myslela ironicky..
ja viem, že som to dosť zveličila..:d ale som chcela vedieť, že ako zareágujete..
ale veď pohodka..ale napríklad keď si nájdeš dobru frajerku, tak nebude chcieť byť s tebou každý den..alebo aj bude..ale nebudete mocť..ja sa so svojím chalanom vidím cca raz týždenne..niekedy aj menej..aj ked ma to dosť mrzí.. ale tak zase..mi aj keď sme spolu..tak rešpektujeme jeden druheho..ak chápete čo chcem povedať...
Silvia: suhlasim s tebou.:-) :-) ženu su naročne a idu dosť do peňazí... suhlasim s tým...D ale tak čo už..veď chcu chlapy jebať tak nech do nás aj niečo vrazia nie..
![]()
![]()
PS: berte ma tu dnes všetci z rezervou..
6Flesh napísal:heh mozno to ani neni mimo temy,pokial ti kupoval vybrator alebo vselijake hracky
6Flesh napísal:a sak kazdy sme nejakya toho co mas teraz tak ti kupuje vselico, alebo ani ten ?
silvia napísal:hmmm neviem, ja mam rada experimenty, teda nieje vela veci co nevyskusam...tu polohu mam najradsej, ale tak mam to rada z kazdej strany a kdekolvekteda postel v spalni ma nejak nenadchyna..
dodoIPD napísal:
z postele v spalni sa casom stava stereotyp, mozno to je dovod preco ta to odradza :)
Najhorsie to bolo jednoznacne v Renaulte Thalia , kto skusil vie preco