... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
MiruskaSL
Kraj: Prešovský

Re: Karasutra

Nedeľa, 21. Júna 2009, 10:09

Heh..:D ved ja som to myslela ironicky..:D ja viem, že som to dosť zveličila..:d ale som chcela vedieť, že ako zareágujete..:D ale veď pohodka..ale napríklad keď si nájdeš dobru frajerku, tak nebude chcieť byť s tebou každý den..alebo aj bude..ale nebudete mocť..ja sa so svojím chalanom vidím cca raz týždenne..niekedy aj menej..aj ked ma to dosť mrzí.. ale tak zase..mi aj keď sme spolu..tak rešpektujeme jeden druheho..ak chápete čo chcem povedať...

Silvia: suhlasim s tebou.:-) :-) ženu su naročne a idu dosť do peňazí... suhlasim s tým...D ale tak čo už..:D veď chcu chlapy jebať tak nech do nás aj niečo vrazia nie..:D :D

PS: berte ma tu dnes všetci z rezervou..:D

silvia
Auto: E39 528i
Kraj: Bratislavský

Nedeľa, 21. Júna 2009, 10:15

MiruskaSL napísal:
Heh..:D ved ja som to myslela ironicky..:D ja viem, že som to dosť zveličila..:d ale som chcela vedieť, že ako zareágujete..:D ale veď pohodka..ale napríklad keď si nájdeš dobru frajerku, tak nebude chcieť byť s tebou každý den..alebo aj bude..ale nebudete mocť..ja sa so svojím chalanom vidím cca raz týždenne..niekedy aj menej..aj ked ma to dosť mrzí.. ale tak zase..mi aj keď sme spolu..tak rešpektujeme jeden druheho..ak chápete čo chcem povedať...

Silvia: suhlasim s tebou.:-) :-) ženu su naročne a idu dosť do peňazí... suhlasim s tým...D ale tak čo už..:D veď chcu chlapy jebať tak nech do nás aj niečo vrazia nie..:D :D

PS: berte ma tu dnes všetci z rezervou..:D

vsak jasne, ja sa nestazujem ze som zena, prave naopak, lepsie som sa narodit ani nemohla :D ale tak zasa musime uznat, ze chlap ma niekdy aj radost, ked zenu potesi...byvaleho som praveze vzdy vykricala, nech mi nekupuje stale nejake darceky a jemu to bolo luto, ze ma chce potesit a ja som taka zla :( ale to je zas mimo temy #-o

6Flesh
Auto: BMW E34 535i

Nedeľa, 21. Júna 2009, 11:07

heh mozno to ani neni mimo temy,pokial ti kupoval vybrator alebo vselijake hracky :lol:
-pán vodič, mate zodrate gumy.
-Kde? Ktoré?
-vzadu,to je na technicak a znacky
-Ale kdee šak to to je este dobre na dojazd uplna pohoda
-trcia vam z toho spagáty
-hmm šak hovorim ze to je dobré :-D

silvia

Nedeľa, 21. Júna 2009, 11:08

6Flesh napísal:
heh mozno to ani neni mimo temy,pokial ti kupoval vybrator alebo vselijake hracky :lol:

:D ten byvaly mi teda take veci nekupoval. by nezvladol ze sa oddavam inej rozkosi ako jemu :D

6Flesh

Nedeľa, 21. Júna 2009, 11:16

a sak kazdy sme nejaky :-D a toho co mas teraz tak ti kupuje vselico, alebo ani ten ?
-Kde? Ktoré?

silvia

Nedeľa, 21. Júna 2009, 11:17

6Flesh napísal:
a sak kazdy sme nejaky :-D a toho co mas teraz tak ti kupuje vselico, alebo ani ten ?

no ak myslis vselico ako vselico, tak sa k tomu nebudem takto verejne vyjadrovat :D

6Flesh

Nedeľa, 21. Júna 2009, 11:28

hehe :-D dobre teda...ale teraz ma vazne nic nenapada k teme #-o
-Kde? Ktoré?

diLucca

Utorok, 23. Júna 2009, 07:20

ked nic nenapada, tak treba otocit na inu temu..
v akom aute ste mali najlepsi sex? a najhorsi?

Mne sa kupodivu dobre j*balo vo fiatke 127 :D
v e38 to nebolo zle, lenze sa to nepacilo strune a mojmu kolenu opretemu o stredovy tunel

Pežot

Utorok, 23. Júna 2009, 07:21

Heh, musíš vedieť ako nato v ktorom aute :-k :lol: :lol:

diLucca

Utorok, 23. Júna 2009, 07:38

to je pravda :D

Pežot

Utorok, 23. Júna 2009, 07:46

Veď máš letisko vzadu ak posunieš sedačky do úplne prednej pozície :lol: :lol: :lol:

dodoIPD
Auto: BMW

Utorok, 23. Júna 2009, 07:48

silvia napísal:
hmmm neviem, ja mam rada experimenty, teda nieje vela veci co nevyskusam...tu polohu mam najradsej, ale tak mam to rada z kazdej strany a kdekolvek :D teda postel v spalni ma nejak nenadchyna..

z postele v spalni sa casom stava stereotyp, mozno to je dovod preco ta to odradza :)

Najhorsie to bolo jednoznacne v Renaulte Thalia , kto skusil vie preco :D

GOOSE
Auto: BMW E34 525i

Utorok, 23. Júna 2009, 08:02

Z postele v spalni sa stava stereotyp len kvôli neschopnosti ucastnikov
BMW E34 M5 / BMW E34 525i / E36 316i coupe / Ex: BMW E34 535i, E39 2,8i individual, E36 318i, E30 318i

Pežot

Utorok, 23. Júna 2009, 08:04

Ja si myslím, že práve v posteli je to najlepšie. Nebolí z toho chrbát a nedá sa prechladnúť tak ako v aute :-k

MiruskaSL
Kraj: Prešovský

Utorok, 23. Júna 2009, 10:19

dodoIPD napísal:

z postele v spalni sa casom stava stereotyp, mozno to je dovod preco ta to odradza :)

Najhorsie to bolo jednoznacne v Renaulte Thalia , kto skusil vie preco :D

Prečo prve Thalia?? ved je to veľke auto..aj ked tak rozmýšlam, tak ono má veľký kufor..a tak..tk nevem mno..:D ozrejmi ak mozes..:-)

Silvia: suhlasim s tebou..abni z chlapmi to nieje jednoduche...a tak..ale tak čo už narobíme..:D heh mno a inek s tými darčekmi..mno tak to poznám..priatel mi tiež rád kupuje darčeky..a ta..ale teraz už nie až tak často..lebo tiež som mu hučala do hlavy, e nemá kupovať, take drahe darčeky a tak.. ale milujem ked mi donesie žltu ružu..:D proste to ja som horová..ked mi prinesie jednu krásnu žltu ruzu..zase ak to má byť už kytica tak chcem červene..:D:D hej viem..vobec niesom vyberavá..azase kecám od temy..tak už som radšej ticho..:D

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 239 neregistrovaných