... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
6Flesh napísal:
no dobre no ja to neberem zle akoze ale tak nebol by som nadseny keby sa omne hovorili picoviny ...
a co robis ty ked malo spis a jes?..a vidis to ja nemam cas ale aj tak si este vrznem
xtreme napísal:ucim sa a dopisujem bakalarkujaaj, ti zavidim aj to autko aj frajerkuu.. ale hlavne caas..
mam jedno aj druhe ale ked neni casu tak je to na prd.. by som aj to jedlo obetoval..
pezot je zamestnany na bmw klube..a plateny podla poctu prispevkov a podla toho do kolkych za den bude vyryvat
![]()
![]()
6Flesh napísal:
aby som to ujasnil,ja nemam frajerku,myslim ze sa tovla iba jebacka... jendoducho netrapi ma co robi kde je,hlavne je aby bola somnou ked trebaa casu moc nemam,lebo ked som v robote tak som od rana do noci,a ked som doma tak robim doma ci z okolo domu alebo auto....ale pravdu povedat ,neznasam skolu takze by som nechcel robit bakalarku....
xtreme napísal:mi hovor..mnoo joo s tou frajerkou som to pochopil, len som sa debilne zas vyjadril.. tiez som jak mechom prasteny.. tak ale to mas fajne vymyslene, hehe na co platit za jebacku.. takto mas IP vzdy ked zasvrbii
ty kokos, to asi aj usetris, ci?
Pežot napísal:Ja čakám až ma prijmú na výšku a potom uvidíme ale ináč som zamestnaný v DPB, a. s.![]()
![]()