... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Pežot

Re: Pre Pežota

Piatok, 2. Januára 2009, 20:09

score51 napísal:
Chalan,ty si si si vyskušal tatrovku???? Sorry,ale to by si asi nepísal to,čo tu vypisuješ aj ked možno si v nejakej tej samare sedel ako spolujazdec...čomu tiež velmi neverím ale nevadí.....takže radšej si niečo skus a potom to napíš,ale nepočuvaj niečo,čo počuješ a potom to tu opisuješ ako svoj zážitok. A s tou ntatrou by som sa radšej nevyjadroval......vieš ty vobec čo je to tatra????? Chalani sorryja viem,že to sem nepatrí,ale načo sem píše niekto,kto ani nevie,čo je to BMW????? Ked chce písat o samare,nech si nájde LADA forum,tam si jeho názory zoberu k srdcu/možno nie/

Toto chlapec asi berie moc vážne :roll:

Nepoznáš ma, si tu nový, nevyprávaj :wink:

Užívateľov profilový obrázok
Killo
Auto: lexaurin
Kraj: Trnavský

Piatok, 2. Januára 2009, 23:00

Pežot napísal:
Toto chlapec asi berie moc vážne :roll:

Nepoznáš ma, si tu nový, nevyprávaj :wink:
seer na nho, asi nejakyy husty pokec wannabee gangsta :roll:

a tie retardery som neska vyskusal na vlastnej kozi... este ked je tak kvalitne namrznute, noc, neviem kde sa nachadzajuu, no sila.. podvozok som asi nepotesil .... :oops:
,,ale o tom my slovaci sme, nam sa robit nechce, tu vsetci chceme byt pravnici, doktori, politici, alebo minimalne lokalny majitelia zemegule. a na to potrebujeme minimalne najlepsie auto (ale za dobre peniaze) a tym napr BMW urcite je." (© Duffy)

matus22
Auto: e46 330D touring
Kraj: Trenčiansky

Sobota, 3. Januára 2009, 15:04

tak toto keby sme mali taketo retardery som inak rad. Ja cez tie obycajne musim na vrchu zastavit s predkom a zadok pomaly potom prelezie. Ale neviem ci pozna niekto ale tu v PD mam na zapotockach tie vyvysene s prechodom pre chodcov tak tam ties musim skoro stat ked som v aute sam kedm sme dvaja sa to este da ale traja radsej to obchadzam okolo cez ulicky :D
BMW E46 330d r.v. 01 M57 touring pribehy-nasich-aut/drl-a-diagnostika-t70065.html
ex: BMW E36 318ti r.v. 96 M44 compact pribehy-nasich-aut/predane-koniec-pribehu-t10136.html

K2
Auto: e36 328iA coupe
Kraj: Košický

bmw

Sobota, 3. Januára 2009, 15:39

myslim si ze aj mimka aj score51 by sa mali ospravedlnit Pezotovi....pisal, ze je student a nema este na svoje bawo...ani ja nemam bawo a od 16 rokow jazdim a vykusal som uz tolko aut(aj ked vacsinou iba raz dvakrat), ze sa niektorym mozem snivat...ako aj ja aj on bude mat bawo...a pisat tu moze kazdy co chce...nato je tu admin aby rozhodoval...

heh tie inteligentne retardery mne zase nevyhovuju...vacsinou retardery nerespektujem...a hlavne na furci ked som, ta si nevsimnem ten druhy retarder a odkusnem stale z volantu :oops: ach...ale uz teraz si davam pozor...

inak aj ja som stale p**oval nato ked nejake nabuchane auto ide 15 minut cez retarder...ale uz som to pochopil.... 8) vsetci sa ucime...a budeme sa ucit cely zivot :P
Jazda v BMW je lepšia ako sex:)

Nesnívam svoj život, žijem svoj sen!!!

Nie som povinný byť taký, aký by som podľa ostatných mal byť.Je to ich omyl, nie moje zlyhanie.(R.P. Feynman)

Max-Max
Auto: niekoľko...
Kraj: Zahraničie

Re: bmw

Sobota, 3. Januára 2009, 17:35

K2 napísal:
myslim si ze aj mimka aj score51 by sa mali ospravedlnit Pezotovi....pisal, ze je student a nema este na svoje bawo...ani ja nemam bawo a od 16 rokow jazdim a vykusal som uz tolko aut(aj ked vacsinou iba raz dvakrat), ze sa niektorym mozem snivat...ako aj ja aj on bude mat bawo...a pisat tu moze kazdy co chce...nato je tu admin aby rozhodoval...

ta ty si jaky kappo di tutti frutti

K2

bmw

Sobota, 3. Januára 2009, 18:41

dakujem...vacsinou mi hovoria DON....Capo je take podradnejsie ale moze byt no...co uz stebou 8)

Nie som povinný byť taký, aký by som podľa ostatných mal byť.Je to ich omyl, nie moje zlyhanie.(R.P. Feynman)

veroli
Auto: e12

Sobota, 3. Januára 2009, 18:44

Ja radšej pojdem ako jojo cez tie retardéry......aspoň nebudem mať okusaný volant....však K2?....to musi vyzerať blbo,ten okusaný volant...a ten ratardér na hornej Krosnianskej ber pomalšie...to asi ty ma budíš večer zo spánku :(
e12

K2

bmw

Sobota, 3. Januára 2009, 19:06

nie nie veroli...dole jak ides po bastovianskeho prvy si stale vsimnem ale druhy stale sejmem...ach... :oops: ale ja nebyvam na furci cize tak...len sem tam mam cestu... 8)

veroli
Auto: e12

Sobota, 3. Januára 2009, 19:18

aj tam sú dobré...ale náš je lepší ,keď tak rád hopsáš:)skús vyskúšať...a nieje ani označený :!:
e12

K2

bmw

Sobota, 3. Januára 2009, 19:27

nerad tam hopsam...ale stale zabudnem a si ho nevsimnem...raz ma stoho porazi... :lol:

mizu2101

Streda, 14. Januára 2009, 16:47

ten na krosnanskej je strasny tam som mal niekedy problem aj na Astre co som kedysi mal, a dole v meste na kuzmanyho ako je GES klub a Ibiza tak tie 2 retardery tam hotova katastrofa.na starom Is-e som tam ani prejst nevedel, pekne pomalycky a sikmo dolu aj to som sam musel byt v aute
bmw e36 318is coupe, čierna metaliza -EX
bmw e36 320i coupe, fialova metaliza

barabas
Autor témy
Kraj: Žilinský

Streda, 14. Januára 2009, 22:49

score51 napísal:
Chalan,ty si si si vyskušal tatrovku???? Sorry,ale to by si asi nepísal to,čo tu vypisuješ aj ked možno si v nejakej tej samare sedel ako spolujazdec...čomu tiež velmi neverím ale nevadí.....takže radšej si niečo skus a potom to napíš,ale nepočuvaj niečo,čo počuješ a potom to tu opisuješ ako svoj zážitok. A s tou ntatrou by som sa radšej nevyjadroval......vieš ty vobec čo je to tatra????? Chalani sorryja viem,že to sem nepatrí,ale načo sem píše niekto,kto ani nevie,čo je to BMW????? Ked chce písat o samare,nech si nájde LADA forum,tam si jeho názory zoberu k srdcu/možno nie/

ukludni sa!

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 223 neregistrovaných