kokos to koleso - nemam slov!! nechcem byt hnusny, ale toto by sa ti s nejakym origo nestalo! pekna antireklama, by som to hodil vsade na fora kde sa rozobera kvalita/nekvalita takychto kolies!!
Hmm, mikrospanok je kurva, asi pocasim. Mne sa tiez podarilo strajchnut zvodidla koli mikrospanku minuli stvrtok. Rozdiel, ze len strajchnut a s kamionom...
Stalo sa mi to prvy krat a rovno som sa rozhodol, ze este tento tyzden robim a koncim. Po poslednych zazitkoch, kde chybali mm a bol by som v prdeli a este toto.
BTW: kym si ostal cely, nic si z toho nerob. Je to len auto. Peniaze boli, su a budu.
Som si myslel ze sa ti nieco ale vydim ze si ok a to je hlavne.Taketo nieco sa stalo Arnymu a tiez sa mu nechcelo zit ale to je len pocit ktory zachvylu vyprcha a neboj zozenies druhu kasnu a zacnes pomalicky skladat tak ako Arny a bude vsetko ok.Hlavne ze nohy a ruky mas zdrave to ostatne zvladnes
mara , je to neprijemne tiez si spominam , ked som raz cely bok auta obtrel a pokrcil plechy. Ale je to len sproste auto , mozno keby si bol vo Felde , tak to dopadne ovela horsie nezufaj , drz sa a coskoro bude mozno nove , ine bmw zivot a zdravie je cennejsie ako znicene auto, aj keby stalo 10 melcov !
bmw e61 530xd bmw e60 535d - ex bmw e46 M3 - ex bmw e36 M3 - ex bmw e46 325xi - ex bmw e46 330xd - ex bmw e46 330ci - ex bmw e39 530d - ex
drbni ho do inzeratov , predaj ... kup nejaku 2.0i alebo silnejsie a nakoniec budes rad , ze si ho roztlkol zober to s tej lepsej stranky. Mozes mat aspon nove auto
bmw e61 530xd bmw e60 535d - ex bmw e46 M3 - ex bmw e36 M3 - ex bmw e46 325xi - ex bmw e46 330xd - ex bmw e46 330ci - ex bmw e39 530d - ex