Aj keď to veľmi na bmw fórum nepatrí, viem, ospravedlňujem sa no som zúfalý pomaličky...
nie som člen bmw klubu, jazdím na "pod aute" (Opel astra r.v.2001), no myšlienku na bmw nosím v hlave od 13tich kedy som sa viezol v e34 535i a odvtedy po inom netúžim, bmw fóra pozorne sledujem od roku 2007, aj keď veľmi neprispievam :/
keďže som sa vyjebkal na výšku, šiel som robiť, na slovnaftku odkiaľ ma po troch mesiacoch vďaka rodinkárstvu vypoklonkovali a tak mám do septembra, kedy plánujem znova nastúpiť na výšku, len na inú fakultu moooooooore času, ktorý nemám ako využiť... Nie som práve ten typ, ktorého by vzrušovalo nič nerobenie a odjebávanie, mám dve ruky ktoré radi robia ( robotu

), roboty sa nebojím, hlavne keď ju robia iný

:D:D:D ale nie, nebaví ma veľmi celodenné sedenie pri telke, počítači a tak podobne, po krčmách sa tiež nedá chodiť do nekonečna :)
peniaze som našťastie nemíňal na blbosti čiže tankovať mám z čoho, len hľadám niečo, kde by som sa mohol naučiť niečo nové, a niečo robiť, nie len celodenne sedieť na zadku....
čiže keby ste videli niekde v KE alebo v okolí nejakú brigádu, prácu, alebo o niečom vedeli, bol by som vám vďačný keby ste mi dali vedieť, či už tu, alebo PM :)
mám 19, maturoval som pred rokom na SPŠ Dopravnej, ekonomický smer,
už pár rokov robím basketbalového zapisovateľa a komentátora pre rôzne košické kluby ( Dobrý anjeli, Cassovia, Slávia Technická univerzita....), účastnil som sa ako organizátor aj rôznych Majstrovstiev Slovenska / Európy... ako som už spomínal pracoval som aj na ČS Slovnaft....
nie som ten najtechnickejší typ, no zas úplne krivý niesom, nakoľko máme s ocom vo vežiaku vlastnú dielňu...
hľadám hocičo, v podstate je mi to jedno, najradšej niečo okolo áut, no ako vravím nemám nič proti hocijakej práci....
Veľmi pekne ďakujem :)
Keď to tu nepatrí, poprosím moderátora o zmazanie :)