... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

Inak ako to už viacerí zmienili v rôznych diskusiách, 24/7 beh pre grafiku môže byť "prospešnejší" než gejmerské využitie. Totižto mineri v drtivej väčšine undervoltujú a undertaktovávajú grafiky aby dosiahli čo najlepšieho pomeru výkon(hashrate)/spotreba a druhak beh za konštantných teplot je určite lepší ako neustále IDLE-LOAD-IDLE-LOAD... pri pochybných airflow v kompu. Tepelné namáhanie a studené spoje žejo. Ale to kupujúci samozrejme nezistí ani v jednom prípade, či pepík neprovozoval grafiku v zadusenej pidibedni za stolom, alebo či miner nemal 20 grafík najebaných čo ja viem niekde v skrini u babky
 Inak ako to už viacerí zmienili v rôznych diskusiách, 24/7 beh pre grafiku môže byť "prospešnejší" než gejmerské využitie. Totižto mineri v drtivej väčšine undervoltujú a undertaktovávajú grafiky aby dosiahli čo najlepšieho pomeru výkon(hashrate)/spotreba a druhak beh za konštantných teplot je určite lepší ako neustále IDLE-LOAD-IDLE-LOAD... pri pochybných airflow v kompu. Tepelné namáhanie a studené spoje žejo. Ale to kupujúci samozrejme nezistí ani v jednom prípade, či pepík neprovozoval grafiku v zadusenej pidibedni za stolom, alebo či miner nemal 20 grafík najebaných čo ja viem niekde v skrini u babky  
  Dobre tým netvrdím, že každá miner karta je top buy 10/10 would recommend, ale každá minca má... tých strán viac
 Dobre tým netvrdím, že každá miner karta je top buy 10/10 would recommend, ale každá minca má... tých strán viac 
voMacK napísal:obydveFuchšo, to machrujes, alebo sa stazujes dopycy?

PristineShip napísal:si skoro trafilmachruje, ze musi cvicit na totalgyme 3000 aby mal na pupku tehle a kokotiny, aby mu pani fuksova neusla za menej skaredym netvorom :)
 akurat ja s mojou nadvahou urcite tehly nebudem mat
 akurat ja s mojou nadvahou urcite tehly nebudem mat 
Lipo69 napísal:uplne som prehliadol ze kym vy tu riesite biedny far cry, tak uz daky tyzden fici god of war, a ten si veru zasluzi tu chvalu co dostava
 Práve ten STERROX sa už rotáciu nebude vôbec naťahovať a vďaka tomu je medzi lopatkou a rámom ventilátora len 0,5mm špára čo je brutal celkom :)
 Práve ten STERROX sa už rotáciu nebude vôbec naťahovať a vďaka tomu je medzi lopatkou a rámom ventilátora len 0,5mm špára čo je brutal celkom :) Ťažko teda nejakú rozumnú odpoved na toto nájsť, ale keby som si mal z bazáru vybrať dve rovnaké karty a jedna je po ťažbe asi by som bral tu druhu. Ideálne je ale vždy nová :)
 Ťažko teda nejakú rozumnú odpoved na toto nájsť, ale keby som si mal z bazáru vybrať dve rovnaké karty a jedna je po ťažbe asi by som bral tu druhu. Ideálne je ale vždy nová :) kazdopadne musim to prehodit do vacsej bedne, upravit airflow a nastavenia fanov, a uvidi sa. Cim monitorujes teplotu aby ti to zobrazovalo aj v hre? Ja to mam cez nejaku EVGA utilitu - primarne monitoruje temp/load na GPU, FPS ale zobrazi aj CPU temp.
 kazdopadne musim to prehodit do vacsej bedne, upravit airflow a nastavenia fanov, a uvidi sa. Cim monitorujes teplotu aby ti to zobrazovalo aj v hre? Ja to mam cez nejaku EVGA utilitu - primarne monitoruje temp/load na GPU, FPS ale zobrazi aj CPU temp. ). Uvidim ked to bude rozobrate ci ma zmysel menit fany na tom AIO chladici, ale myslim si ze nie.
 ). Uvidim ked to bude rozobrate ci ma zmysel menit fany na tom AIO chladici, ale myslim si ze nie. hej ked uz tazit, tak jedine ak to poladis na co najnizsiu spotrebu a najlepsi vykon, ked maju GPU zrat naplno tak sa to tazenie asi moc neoplati
 hej ked uz tazit, tak jedine ak to poladis na co najnizsiu spotrebu a najlepsi vykon, ked maju GPU zrat naplno tak sa to tazenie asi moc neoplati  a pravda ze najhorsie je kupit GPU od profi gamera, ktoremu to bezi nataktovane na hrane, mozu byt viac namahane konektory (to napriklad u minerov odpada), ale zas ak to minerovi bezalo 2 roky v kuse v neklimatizovanej miestnosti, asi to tiez nebude uplne terno.
 a pravda ze najhorsie je kupit GPU od profi gamera, ktoremu to bezi nataktovane na hrane, mozu byt viac namahane konektory (to napriklad u minerov odpada), ale zas ak to minerovi bezalo 2 roky v kuse v neklimatizovanej miestnosti, asi to tiez nebude uplne terno. 
 Odporúčam ti inak na VGA posunúť power limit na max (zväčša 120%) Aby si išiel na väčší výkon nakoľko karta nebude tak prísne obmedzovať frekvencie aby neprekračovala spotrebu. Potom ten výkon kolíše zbytočne.
 Odporúčam ti inak na VGA posunúť power limit na max (zväčša 120%) Aby si išiel na väčší výkon nakoľko karta nebude tak prísne obmedzovať frekvencie aby neprekračovala spotrebu. Potom ten výkon kolíše zbytočne. 
  Ale Afterburner sa všeobecne považuje za taký najviac legit nástroj s najrozšírenejšou funkcionalitou.
 Ale Afterburner sa všeobecne považuje za taký najviac legit nástroj s najrozšírenejšou funkcionalitou. BIOS mi drží nastavenia OC už čo ja viem 2 roky, odvtedy som sa toho ani nedotkol, nejakých 4,9GHz. turbo na všetkých jadrách, bez zmeny voltáže. GPU momentálne tuším nejakých 1120MHz., to furt mením v závislosti od stability, holt 3x pečená grafika
 BIOS mi drží nastavenia OC už čo ja viem 2 roky, odvtedy som sa toho ani nedotkol, nejakých 4,9GHz. turbo na všetkých jadrách, bez zmeny voltáže. GPU momentálne tuším nejakých 1120MHz., to furt mením v závislosti od stability, holt 3x pečená grafika  Teraz pre zmenu mi tu a tam hádže artefakty v desktopu, pod loadom si nesťažuje, predtým som to mal práve opačne, po dlhšom loadu jéb reštart. Ale což, takto mi to zrovna vyhovuje, pri takom kompetu čo je nejakých cca. 45min. full loadu (fpslimit samozrejme off) a žiadny artefakt
 Teraz pre zmenu mi tu a tam hádže artefakty v desktopu, pod loadom si nesťažuje, predtým som to mal práve opačne, po dlhšom loadu jéb reštart. Ale což, takto mi to zrovna vyhovuje, pri takom kompetu čo je nejakých cca. 45min. full loadu (fpslimit samozrejme off) a žiadny artefakt  RIPlú 7970GHz. som mal rád, ale táto 7950 je fest nezničiteľná
 RIPlú 7970GHz. som mal rád, ale táto 7950 je fest nezničiteľná 

voMacK napísal:Kere hry vam za poslednu dekadu ujebali dekel? Ale tak, ze proste to boli podla vas skvosty?
Mna tak z rychliku napadlo totok:
Far Cry 3
Dishonored [hlavne jednotka]
StarCraft 2
Deus Ex: Human Revolution
Witcher 3: Wild Hunt
Portal 2
Bioshock
Crysis