mam tam Be Quiet Silent Loop 280mm, ono to na prvy pohlad vyzera rovnako ako to tvoje, tam si myslim problem nebude. A nacipovane asi neni, neviem jedine ze by to byvaly majitel cez tu Asus Utilitku spravil (alebo sice mozno v biose nastavil, neviem no).
Jednoducho je to asi fakt bude tym ze aj ked sa Intel chvali relativne nizkym TDP, tak ten cip kurevsky vykuruje. Pri Mass Effect 2 na full 2K to prvu hodinku osciluje okolo 50°, potom to uz zacne obcas vyskakovat k 60°. Viem ze to nie je moc, ale tak nejak sa neviem stotoznit s tym ze mi to ma piect na 70

kazdopadne musim to prehodit do vacsej bedne, upravit airflow a nastavenia fanov, a uvidi sa. Cim monitorujes teplotu aby ti to zobrazovalo aj v hre? Ja to mam cez nejaku EVGA utilitu - primarne monitoruje temp/load na GPU, FPS ale zobrazi aj CPU temp.
Tie nove fany som pozeral, vyzeraju luxuriozne ale ta cena X_X Ako hovorim tolko radsej investujem do delidu (inak si cekni tichepc.sk, robia to so zarukou a ak ti zhori CPU tak by malo byt mozne delidnut to zase, dat tam povodnu pastu a povodny heatspreader, takze zaruka by ti mala platit

). Uvidim ked to bude rozobrate ci ma zmysel menit fany na tom AIO chladici, ale myslim si ze nie.
Zarrick
ved jasne ja som to napisal s nadsadzkou

hej ked uz tazit, tak jedine ak to poladis na co najnizsiu spotrebu a najlepsi vykon, ked maju GPU zrat naplno tak sa to tazenie asi moc neoplati

a pravda ze najhorsie je kupit GPU od profi gamera, ktoremu to bezi nataktovane na hrane, mozu byt viac namahane konektory (to napriklad u minerov odpada), ale zas ak to minerovi bezalo 2 roky v kuse v neklimatizovanej miestnosti, asi to tiez nebude uplne terno.
Urcite treba zvazovat, da sa natrafit na dobre kusy, ale len som chcel poukazat na to aby ludia neboli zase prehnano namotivovany ze trh zaplavia bezchybne GPU za nizke ceny.
Inak vcul pozeram ze na heureke je terajsia cena mojej 1080Ti FTW3 o necelych 400evri drahsia, nez kolko stala v decembri. A to je ta moja este bez dph, tak akoze mega rozdiel

,,ale o tom my slovaci sme, nam sa robit nechce, tu vsetci chceme byt pravnici, doktori, politici, alebo minimalne lokalny majitelia zemegule. a na to potrebujeme minimalne najlepsie auto (ale za dobre peniaze) a tym napr BMW urcite je." (© Duffy)