... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
voMacK napísal:Chalani potrebujem surne pomoct. Blizi sa svatek konzumu a to pre mna znamena okrem obzierania a ozierania to najdolezitejsie -
sadnut k PC a par dni jak najvacsi asocial od obeda do rana hrat hry. Nejake tipy na tento rok?
Predbezne planujem opacit novy Wolfenstein, mozno nove CoD a datadisk do Dishonored 2.
Ale bojim sa, ze ten CoD bude kokotina a datadisk do Dishonored mi dlho nevydrzi. Nejaka dobra 3D strielacka na PC tento rok vysla?
//MPower napísal:Neboj sa specsheet komponentov doverne poznam, kedze posledny polrok som cakal s kupou zostavy kvoli predstaveniu CoffeeLake a od predstavenia sledujem testy. Len ma zaujimalo tych 5.0GHz, ci ti to doska rovno taktla (tusim to niektore biosy lepsich dosiek vedia), alebo si si to sam. Ale aj tak to je zaujimave, lebo na 5.0 stabilne sa nedostane kazdy kus...Tie RAMky odporúčam, majú výborne spracovanie a to RGB je pre mňa veľmi pohľadné, toto je úplne iný level ako pred rokmi neonky či LEDky :) A naviac podporujú RGB ASUS aura sync tak sú dokonale prepojené s doskou a dajú sa zladiť podla každého gusta. A idú bez problémov, G.Skill je osvedčená kvalita na Intel, profil XMP ich bez problémov hneď hodil na 3200MHz, určite by išli aj taktovať vyššie ale toto zatiaľ stačí.
Hlučnosť je naozaj na takýto PC fajn. Tie korzácke fany na tom vodníku síce od 1500RPM začínajú byt hlučné a nad 2000rpm extrémne hlučné ale ja ich mám nastavené že bežne idú 700 až max 1200 v zátaži lebo ten 240mm radiátor to stačí aj tak chladiť a vtedy su sotva počuteľné. Paradoxne najhlučnejší prvok na tom PC sú tie podpriemerné fany v caseAle tam pôjdu fany Noctua (kto pozná vie že sú to majstri svojho remesla).
Ano, CPU som taktoval. On je defaultne nastavený od Intelu na 3,7Ghz stým že pri Turbe možu isť 4 jadrá na 4.4GHz a dve dokonca na 4.7Ghz no ja som ho taktol že pri Turbe ide všetkých 6 jadier na 5.0GHz a ide aj viac a je to cítiť. Pozor ale musíš kúpiť Kčkovú verziu. Delid nemám ale určite by pomohol no záruka potom pa pa, pri tých 5.0GHz dosahujú jadrá skoro až na 80C čo nie je málo.. Vďaka tej obyčajnej paste medzi IHS a čipom je to problém prakticky čímkoľvek rozumne chladiť.
Inak zapáčila sa mi táto full glass case
https://www.alza.sk/corsair-crystal-ser ... 590220.htm