... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
RTG napísal:co ti jebe, nemas ziadny social life?Jasne ze drahe, som uz picoval na RDR2 ze je to najdrahsia hra aku som kedy kupil a este prve 2 dni ma to ale ohromne nebavilo. Nastastie to aj skoro za to stalo. NA Csku mam 1000 hodin za 2 roki a to ma stalo 8ecka a zarobilo 13 ecka, takze som este v pluse, co ma tam po forze, ktora nefunguje s normalnym HW.
starynovy napísal:ja mam tez pocit, ze ked to vyslo tak kreknute to bezalo relativne ok (ale som to vtedy nedohral lebo z podzemnych misii som si shitol nohavice). Ked som to neskor kupil a pustil na novsom zeleze tak to padalo tak 5x za 10min, nehratelne.Len nech to vydaju akekolvek a nech je to modder friendly, o zbytok sa uz postaraju kadejaki basement dwelleri z ukrainy a ruska.Povodny STALKER bol vraj tiez bugfest (mne sa nestalo a to som to hral "nove" vtedy) a dali to do poradku.. To je aj tak hra, ku ktorej ista drevenost a nejaky bug proste patri, som zvedavy ake to bude, pretoze STALKER na styl CP2077, CoD alebo Falloutu nebude STALKER. Co mi pripomina, ze na steame ci kerej je to asi za 9€, treba tie praised mody skusit, osviezit cheeki breeki v damke suka.
spekillant napísal:Co znamena presne podla teba social life? 2 roki49 mam postaveny desktop (konecne po tych x rokoch neuspesnych pokusov a liatia penazi do potrebnejsich veci). To je len Csko, ked to rozratas mas to 0,7h denne, to je nic. Dalsie stovky hodin inych hier, RDR skoncilo na 126 hodinach, to som dal za 5 tyzdnov - to mas priemer 3,5h na den. To je uz dost, ale uplne jednoduche - decka idu vecer spat a mozem hrat. Naviac z toho 3 boli dovolenka. Boli casy za cias CSS, ked som hraval 16-20h denne. To bolo doslova den noc. Toto mam teraz len slaby odvar.co ti jebe, nemas ziadny social life?so zenou, detmi a pracou sa mi tomu ani nechce verit
ja som pozrel svoje a mam 287h v GO a 457v CSS, ale to GOcko sa mi zda nejako malo na to ze niekedy to u mna islo den noc
RTG napísal:16-20 hod ?Co znamena presne podla teba social life? 2 roki49 mam postaveny desktop (konecne po tych x rokoch neuspesnych pokusov a liatia penazi do potrebnejsich veci). To je len Csko, ked to rozratas mas to 0,7h denne, to je nic. Dalsie stovky hodin inych hier, RDR skoncilo na 126 hodinach, to som dal za 5 tyzdnov - to mas priemer 3,5h na den. To je uz dost, ale uplne jednoduche - decka idu vecer spat a mozem hrat. Naviac z toho 3 boli dovolenka. Boli casy za cias CSS, ked som hraval 16-20h denne. To bolo doslova den noc. Toto mam teraz len slaby odvar.