... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
cretino
Auto: ..kombik :)
Kraj: Bratislavský

Re: Fungovanie zipu ala CR a SR :D

Piatok, 15. Apríla 2011, 18:57

je to fakt na facku taketo spravanie.. pravdou ale je, ze vodici vpravo v mieste zbiehania sa pruhov pustat auta zlava nemusia.. aspon u nas nie..

tu sa tieto pripady riesili

http://natankuj.sme.sk/c/5029799/zipsov ... vinne.html

mne sa uz tiez par krat stalo ze ma takto zablokoval nejaky kamionista, pripade nejaky aktivny "pan".. je to sice na nervy, ale treba sa nad to povzniest, podobne p1c.v1ny nestoja za vyvolavanie zbytocnych konfliktov (aspon podla mna)
F11 525d
E70 35d

fOE
Autor témy
Auto: E46 328i r.2000
Kraj: Trnavský

Piatok, 15. Apríla 2011, 19:01

Ani Thorien ani dethXtreme :)
ako pokus dobre ale nie, v CR musite mat vyslovny suhlas, napriklad ked chcete natacat na sportovom stadione behom dna deti ako vam tam beha a skace vas syn tak mozete zacat zhanat podpisy vsetkych rodicov ktorych deti su v zabere :twisted: :twisted: aj take extremy som tu v CR cital (nevidel)...
Ak to mame doma lepsie, mozme si gratulovat... tu v CR je to "Kocourkovo" ](*,)
BMW E46 328i, r. 2000, 142KW "Báwo"
Obrázok

kouBaMW
Auto: pár rezavých ešusů
Kraj: Zahraničie

Piatok, 15. Apríla 2011, 20:25

to je extra material :shock: :lol:

maiki
Auto: 02" E46 320d

Piatok, 15. Apríla 2011, 23:02

jediny predpis co porusil je podla mna ze presiel do vedlajsieho pruhu este cez plnu ciaru :twisted:
sak tam neni ziadna znacka ani nic, ze chodte len v lavom pruhu... keby som tade siel prvy krat tiez idem v lavo ked su oba pruhy jednym smerom...

a niekto tu pisal ze by ho tukol... radsej by som pockal, na tej dialnici mu dal plne brzdy a chalan by sa mohol stvat kolko chce.. jeho vina, a este by mi zaplatil novy mpaketovy naraznik... za predpokladu ze by som chcel byt naozaj zly a "pomstit sa"
Your car. Your story. So don't let someone else write the book.
E46 320d 02"
ex E36 323i 96"
Obrázok

dethXtreme
Auto: e36 323i
Kraj: Banskobystrický

Sobota, 16. Apríla 2011, 20:08

inac dnes som sa rozpraval s kamaratom policajtom ( ceskym policajtom samozrejme ) prave o tom nahravani...a je to tak ze pokial ti dotycny vyslovene nepovie ze si nezela byt nahravany, tak si mozes nahravat kolko len chces a dokonca to mozes pouzit ako dostatocny dokazovy material keby bolo treba :)
e36 318i saloon "škaredé káčatko" :)
e36 323i touring "obláčik"

http://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-aut/e36-318i-pribeh-skaredeho-kacatka-nove-foto-t28693.html

fOE
Autor témy
Auto: E46 328i r.2000

Nedeľa, 17. Apríla 2011, 08:19

sry, ale ja som si to nevycucal z prsta =; :lol:
"Kdo si natočí na kameru jiné řidiče bez jejich předchozího souhlasu, porušuje tím ustanovení občanského zákoníku o ochraně osobnosti, zejména pokud lze ostatní řidiče nebo jejich spolucestující podle záznamu identifikoval," upozorňuje Pavel Jakab z advokátní kanceláře Peterka & Partners. Podle právního výkladu prý jde o zásah do soukromí.

Podobně hovoří i policie. "Upozorňujeme na možnost kolize pořizování nahrávek ze strany fyzické osoby s ochranou osobních údajů či ochranou osobnosti,“ říká mluvčí policejního prezidia Veronika Hodačová. A dodává, že i natočení registrační značky vozidla může být problém: „Je to osobní údaj, podle kterého lze řidiče ztotožnit.

viac: http://domaci.ihned.cz/c1-49697100-kamera-v-aute-na-piraty-silnic-plati-ale-muze-ridice-dostat-i-do-maleru

Takze v CR je to s riskom, mozno sudca dokaz zoberie a mozno nie, na ako nahle stym ty vydes na svetlo sveta si zalovatelny :-k
BMW E46 328i, r. 2000, 142KW "Báwo"
Obrázok

Jannci
Auto: MB

Nedeľa, 17. Apríla 2011, 21:26

ved aj u nas ta musia policajti upozornit ze si nahravany aj audio, aj video

birki
Auto: 540iA touring

Pondelok, 18. Apríla 2011, 21:44

pre boha co tu riesite nastudujte si dopravne predpisy a vradte sa do autoskoly toto so zipsovitym radenim nema nic spolocne co sa na tej ceste udialo. velki milovnici auto moto
www.mojnemec.sk
co das to dostanes
Vymenim sekundove lepidlo za 3oj sekundove lepidlo , zn: nestiham lepit

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 242 neregistrovaných