... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
banned napísal:Pozri, v inych statoch je ina mentalita, mozno trosku vyssia nez u nas. Keby je to povolene u nas, kazdy, uplne kazdy 18 rocny kkt na favorite by mal najtmavsie folie vpredu a to by si potom videl tie nehody, ktore by to vsetko zapricinili... Dobre to je jak to je, skrz bezpecnost, dost co vraky jazdia u nas, este aby aj takuto vec povolili, tak isto ako napr. pravostranne auto legalne prihlasit v SK. Vies aki su slovaci zebraci a zvlakali by sem tie anglicke smeti a jazdilo by to legalne u nas? Co sa tyka prisnosti pokut/prehreskov na ceste, ci technicky stav, v kazdom smere, ktory robi veci prisnejsie som ZA, lebo ide o zivoty...
banned napísal:Aj tak je to kokotina frajerska mat na bocnych prednych sklach folie. A zebraci co sa vyhovaraju, ze im treba kvoli tomu, ze im prazi slnko a v lete je to uplne ine auto - su aj uv folie, ktore su priehladne a zachytavaju len teplo... Nemusim takych ludi (ako ja na svojom aute mam trojky vpredu, pretoze si to mozem dovolit), ale taki co to maju z frajeriny a ked v noci cuvaju a prsi musia otvarat okno alebo trcat z dveri hlava a pozerat do zadu jak jebkovci tych mi je luto :)
upir156 napísal:
Banned, len tak zo zvedavosti by ma zaujímalo, prečo si to ty môžeš dovoliť.
banned napísal:Zhrniem to do jednej vety. Ak mas peniaze, na slovensku mozes vsetko.
upir156 napísal:
Tiež to zhrniem do jednej vety, nič nového si nepovedal.![]()
Čakal som od tvojej osoby hodnotnejšie vysvetlenie.
banned napísal:Ako si to chcel vysvetlit? Tak, ze ma zastavia, dobry den, mate vpredu folie, a ja poviem, mam, som ochotny zaplatit, a o povie, ale to je na technicky, a ja poviem, ak mate cas sa tu so mnou hadat o pokutu 30 minut, pripadne vam odmietnem dychovu skusku a chcem ist do nemocnice na testy, zabijete 2 hodiny, ak na to mate cas, kludne podme, ak nie, som ochotny zaplatit 20eur na mieste. Ak su moc mudri, tak im odovzdam technicak od auta, no a potom na mojom DI mam vplyvneho znameho, ktory mi bez kontroly za 20e ten technicky preukaz donesie. Staci ti to tak? Takze co kontrola, to 20e ak su tam nejaki aktivisti, ale mam docela nove auto, rovnake ake pouziva vlada SR, takze vela hliadok ma nezastavuje, iba taki co si chcu nieco dokazovat, takym rovno odovzdam TP, zatial na SPZtky mi nikto nesiahol chvalabohu - mozu totiz aj to...