... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
mys_iak
Auto: Bmw F31 316d
Kraj: Zahraničie

Re: Flockovať alebo nie ???!!!

Streda, 30. Mája 2012, 07:16

fuf som myslel ze to das tu srackovu hnedu alebo taku nejaku...

tento sivy patkan az tak sa mi nelubi... a hlavne ako vravis bude sa to spinit :(
Bmw F31 316dAT
ex: e61 530iA+LPG
e36 320Ci+LPG
e39 530dAT
e46 320dT
e91 320d

auto111
Kraj: Trnavský

Streda, 30. Mája 2012, 08:10

Ked ti nedoliehaju listy zbehni do BMW a kup tie cupliky a uchyty na listy.

Ja som tiez menil listy (sice na E46) a tie cupliky uz maju svoje za sebou (su tam od vyroby...) a nefunguju - plast z coho su tie uchyty uz nie je pruzny a nefixuje ich tak ako nove co som dal (tie boli samozrejme pruzne).

Teda problem je ze s tymi stvrdnutymi cuplikmi uz tie listy nemusia sediet celkom spravne akoby mali.

Tie diely c. 9,10,11 maju byt pruzne ale vekom uz stvrdli takze treba asi nove. Aspon na E46 to je velmi podobne riesene.

http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... 45&lang=cs

Marty-N
Autor témy
Auto: 523iE39 ex, 530xdE61
Kraj: Bratislavský

Streda, 30. Mája 2012, 15:53

mys_iak napísal:
fuf som myslel ze to das tu srackovu hnedu alebo taku nejaku...

tento sivy patkan az tak sa mi nelubi... a hlavne ako vravis bude sa to spinit :(

chlape není to sivé,na foto to neni tak dobre vidno,na tej fotke čo je z blízka zadný dekor tak tam je vidno že je to svetlé...sivé určite né...keď na to pozreš z vonku,vizerá to presne ako origo ALU dekor čo davali do E39..a to som chcel,lebo zhánal som ten ALU dekor a nezohnal som ho...až keď sa na to zahladíš zistíš že je to jemne "chupaté" ...
A je to určite lepšie ako to zastarale drevo...ako som už v príbehu písal,neni som na tuzink pičovinky a iné kolotoče,tak keby to bolo také ako napísal Maco,že hnus tak by som to tam určite nenechal...
..čo sa týka špinenia,tak niesme svine..ja osobne v aute "nežerem" takže nebojím sa toho že by som to za chvilku zahnojil...keď ma to omrzí,není problem to dať kedykolvek prerobiť,či už preflockovať inou farbou,potiahnuť foliou či prelakovať...asi tak.
BMW E39
Obrázok

mys_iak
Auto: Bmw F31 316d
Kraj: Zahraničie

Streda, 30. Mája 2012, 21:18

tak ako nehanim to.... treba tomu dat cas ;) a udvidis sam... tak ja v aute aj jem niekedy... ja to nemam ako vystavny domcek pre barbiny :D

ked soferujem niekam 8h... tak proste tu bagetu a vodu si za volantom dam... ale skor ide o to ze mas niekedy zaprasene ruky alebo torsku upatlane a nahodou sa toho chytis pri zatvarani dveri... alebo od potu tak toto ma zaujima ;)
Bmw F31 316dAT
ex: e61 530iA+LPG
e36 320Ci+LPG
e39 530dAT
e46 320dT
e91 320d

Marty-N
Autor témy
Auto: 523iE39 ex, 530xdE61
Kraj: Bratislavský

Streda, 30. Mája 2012, 21:39

mys_iak napísal:
tak ako nehanim to.... treba tomu dat cas ;) a udvidis sam... tak ja v aute aj jem niekedy... ja to nemam ako vystavny domcek pre barbiny :D

ked soferujem niekam 8h... tak proste tu bagetu a vodu si za volantom dam... ale skor ide o to ze mas niekedy zaprasene ruky alebo torsku upatlane a nahodou sa toho chytis pri zatvarani dveri... alebo od potu tak toto ma zaujima ;)

..ale jasne že to nemam ako domček pre barbiny :D ,taktiež som človek,potrebujem piť hlavne v letných horučavach,ale určite vieš ako to myslím,proste svinčík v aute neznášam ako väčšina ...ako som spomenul,zarobiť si jarovej vody a jemnou kefkou to vyčistíš...uvidím časom...keď sa to bude hodne zasierať tak to pôjde preč...zatial je to pre mňa neokukané,takže v poho...keď ma to prejde,niečo poriešim :wink:
..a ako som spomenul,pokial natrafím na origo ALU dekor čo sa daval do E39,tak určite tam bude ten...
BMW E39
Obrázok

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 218 neregistrovaných