Sobota, 26. Júla 2008, 15:33
vcera som videl batrycku bol to fim pekne na kocku
dovolujem si napisat recenziu v style danka bernata z kulturnej rubriky dennika pravda s kerym mam tu cest sa poznat. sand ma za plagiatorstvo nezabije!!!
vcera vecer v maxe som zhliadol tento klenot kinematografie.
cakal som sice cosi v style jakubiskovho rybarskeho klobuciku a jointa v ruke, ako lietajuci principal, ale toto bola silna supa.
ani nie mnisi inlajnaci s repertoarom ako z Tajemstvi hradu v karpatech od orfanika, ale tie detaily...
jakubisko asi zabudol, ze slovensky dabing stylu jednoducha maria je zelezne pravidlo nasich hercov ochotnikov, a nenechal po slovensky hovorit ani lucku vondrackovu ci karla rodena.
asi z dovodu, ze im chyba statnica, lebo pochybujem ze maju tak neohybny jazyk ze nedokazu povedat dovidenia namiesto nashledanou.
emotivita hlasov v bojovych scenach s turkami bola najsadistickejsim prvkom filmu, hlavne hlasky vedene super tonom- vy pohanski psi a- za boha a uhorsko:-D
mozno by film ani nebol paskvil, keby nebolo toho dabingu....
bojovy pokrik v style samurajov haia, sme mozho kricavali na treningu kopov karate, ale ze by ho kricavali panduri, je dobry frk...skoda ze k nemu jakubisko napriradil este aj behanie po plafone ako v matrixe.
nevedel som, ci sa smiat alebo plakat...
okrem toho ton hlasu nohoroztaznej sluzky erziky, turzovej zeny a batoryckynej zata,ked ju klamal, svedcil o tom, ze ma jakubisko alebo veduci dabingu divaka asi za debila a je mu treba nazorne ukazat, ktori su dobri a ktori zli, a kedy niekto kona so zlym umyslom:-D
stareho mnicha agenta chybal hrat uz len sean connery a ten mlady chalan zo snowbordakov zavyjal ako keby mu robili strap on s ojom od toho rebrinaka v stajni.
ceresnickou na torte bol ton rozpravaca. myslel som ze pocujem juliusa pantika recitovat zltu laliu:-D
navyse mlada batorycka pripominala byvalu tak to bola radost sama osebe, ale za ktoru jedinu jakubisko chvalabohu nemohol:-D
chvilami vsak naozaj clovek cakal, ze panduri vytiahnu svetelne mece a turzo ze si nasadi helmu s kovovym dychacom a cierny plast a povie nech je temna stranka sily s tebou:-D
jedina pravda na filme bola ze spravodlivost je iba pre silnejsich, hehe ved na slovensku to bolo vzdy tak :-D
dokaz toho je aj to, ze som nemohol este film kritizovat, lebo osobe s ktoru som tam bol, sa pacil:-(
jezisi zlata perinbaba...
e39 525tds 175ps 360Nm- na predaj.
chcem 530d
najkrajsia vec na 4och kolesach je aj tak kocar s tvojim deckom.