zdravim.kedze onedlho sa chystam kupit svoje 1. bmw tak si chcem este ujasnit niektore veci.schvalne to davam do priecinku "pokec"lebo tieto otazky sa urcite preberali aj v temach ako "technicke okienko"alebo "bmw 3",ale kym by som to vsetko poprezeral,tak by ma asi porazilo.ak by nieco,tak kludne sa moze tema presunut.alebo aj zmazat.ja si len chcem ujasnit niektore veci,aby som nekupoval "macku vo vreci"

.tak po 1. chcel by som asi 320i alebo 325i. s touto suvislostov mam otazku ohladom tipu motora.absolutne sa v tom nevyznam,tak by som sa chcel spytat,aky motor je najlepsi.(myslim podla tych oznaceni M40... ci ako...dufam ze je jasne co myslim

). po 2. sa chcem spytat ohladom dovozu.chcel by som auto bud z rakuska,alebo z nemecka,hlavne pre to,ze si myslim ze su o nieco lacnejsie.(ak nie,tak ma opravte) no a chcem sa spytat ci je lepsie kupit auto v zahranici z bazara,alebo priamo do majtela? a bol by som vdacny,ak by mi sem niekto hodil daky link na nemecke alebo rakuske bazare.nieco ako autobazar.eu keby bolo,bolo by celkom fajn.po 3. este ohladom dovozu.kedze sa menil cestny zakon a cital som ze tieto zmeny sa dotkly aj STK tak ma zaujima ci nebude problem s prihlasenim aj ked to bude starsie auto.ci s tym nebudu zbytocne problemy a kolko asi stoji prihlasenie?? a este k tejto otazke.co treba v zahranici vybavit pri preberani auta???a kolko to asi stoji? po 4. da sa vobec zohnat slusny kusok do tych 100,110 tisic???alebo su to len moje predstavy???...
to je asi zatial vsetko.ak by ma nieco napadlo,tak este pridam otazku:-Dak sa to niekomu chcelo citat az sem,a bude ochotny mi pomoct,tak veeelmo pekne dakujem!:-D