... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
MuadDeeb
Auto: EX: E46 320dT 2005
Kraj: Prešovský

Re: darcek od suseda: sacok s farbou na kapote...

Pondelok, 9. Marca 2009, 15:36

Ludska zavit nema hranic. Ja som len auto doviezol, zaparkoval k ostatnym autam a za 15 min som mal papucu. Fesaci mi aj povedali, ze som bol nahlaseny. A to pritom tam stali drahsie a novsie auta ako som mal ja. Dnes miesto Fabie BMW kupis, len ludia su sprosti...
We ride together, we die together - Bad Boys For Life
Ford Escape 3,0 V6 XLT Limited

PiraTMB
Auto: MB
Kraj: Košický

Pondelok, 9. Marca 2009, 15:44

Taki ludia su vsade a stym sa bohuzial neda nic robit len
dufat ze sa im to 2x vrati aj s urokmi :evil: - je to banda zavyslich xxx
ObrázokObrázok

Obrázok

Duffy

Pondelok, 9. Marca 2009, 18:03

neboj , kazdemu sa raz vsetko vrati , aj to dobre aj to zle , niekedy hned , niekedy po rokoch ... ak sa ti to podarilo bez vacsej ujmy napravit , tak je dobre.. ten clovek moze doma penit dalej a ty sa nenechaj znechutit. nejde o zivot , ide o hovno.. a raz sa ten clovek prezradi ,alebo ho niekto prezradi ,a potom popici :))

uprimne ma to mrzi , zazil som si uz svoje , a stale nedokazem pochopit , ako to moze niekto spravit. ak ma problem , nech si to riesi so mnou .. ach .

Pežot

Pondelok, 9. Marca 2009, 18:47

MuadDeeb napísal:
Ludska zavit nema hranic. Ja som len auto doviezol, zaparkoval k ostatnym autam a za 15 min som mal papucu. Fesaci mi aj povedali, ze som bol nahlaseny. A to pritom tam stali drahsie a novsie auta ako som mal ja. Dnes miesto Fabie BMW kupis, len ludia su sprosti...

Áno stalo sa aj nám, parkujeme pod barákom s Tatrou, nie často ale občas áno a drrb stojíme na nespevnenej ploche, jediné auto s lístočkom na predvolanie a ostatní boli v poriadku [-X

Helldiver
Auto: E90 330d M-paket
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 9. Marca 2009, 19:38

To sa stalo aj mne ze moju 535i oznacili ako parkujucu na travniku (stal som v rade aut postaveny uplne rovnako ako napr. felda predomnou), nastastie ked som prisiel na stanicu MP, tak mi ich priestupkar povedal ze vdaka "mudrej" hliadke dostavam iba napomenutie, kedze priestupok nebol vymahatelny - odfotili ma v noci takym stylom ze nebol vidiet ani holy kkt, dokonca SPZ bola na tej foto necitatelna :mrgreen: .
EX E30 325i limo 89' Deplhingrau
EX E34 535i 92' Schwarz
EX E34 535iA 91' Diamantschwarz
EX E46 328ci 2000' Silber
E90 330d 2007' M-paket

porter
Autor témy
Auto: e30 325i, e38 740i
Kraj: Trenčiansky

Pondelok, 9. Marca 2009, 19:43

Helldiver napísal:
To sa stalo aj mne ze moju 535i oznacili ako parkujucu na travniku (stal som v rade aut postaveny uplne rovnako ako napr. felda predomnou), nastastie ked som prisiel na stanicu MP, tak mi ich priestupkar povedal ze vdaka "mudrej" hliadke dostavam iba napomenutie, kedze priestupok nebol vymahatelny - odfotili ma v noci takym stylom ze nebol vidiet ani holy kkt, dokonca SPZ bola na tej foto necitatelna :mrgreen: .

pani u nas pred barakom asi pred mesiacom dali papucu jednej e34, lebo stala na travniku zadnym kolesom. akurat sa roztopil sneh a narobili tam auta riadny tankodrom, cize to aj celkom schvalujem, nikdy sa tam nestalo a hlavne je uz po travniku. Ale o to nejde, nestala tam sama, hned za nou bolo dalsie auto, resp. podauto (rozumej neBMW :) ) a pani mestsky kovboji si nechceli zasrat topanky, tak nesli do blata a dali z chodnika papucu len e34ke, lebo predkom bola na chodniku.. co dodat, na jednej strane zavistlivy susedia, na druhej strane uplne drbnuty policemani a nespravime nic
e38 740i '98 286PS - jazdi dopredu a dozadu
e30 325i @ M50B25 192PS - stoji a hnije

SnipE_88
Auto: BMW 328i E46 1998
Kraj: Žilinský

Pondelok, 9. Marca 2009, 20:55

povedzme si na rovinu asi tu neni nikto taky ktoremu by uz nejaky ***** nepokrstil auto ci uz klucami alebo hocijako inak ja mam moje ani nie pol roka ked som ho kupil farba bola takmer bezchybna a teraz? sami skrabanec a vacsina je takych co sa normalnou prevadzkou nemozu stat

zavist je svinstvo

a inak ak by som pristihol nejakeho chuja ako by mi poskodzoval auto tak ho ovalim prvym co najdem aj keby som si mal vlastny vyfuk odrapit a ze BMWcka maju riadny lauf :-D

takze az ma raz zavru budete vediet ze sa mi niekto chytil auta :-D
Moje auta:
E46 328i M52 farngruen metalic
E46 330i M54 cosmosschwartz ex
Z3 1.9i M44 hellrot
E46 316i N42 titansilber ex
E39 523iA M52
E46 318ci M43
E36 316i compact ex
E46 318i M43 ex
E34 535i M30 diamantschwartz
Mitsubishi pajero
Chevrolet TrailBlazer 4.2

jararak
Auto: skodofka 120l

Utorok, 10. Marca 2009, 08:16

aj ked niecijeho ineho.
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

iste

Utorok, 10. Marca 2009, 08:24

tak ale treba povedat, ze je horsie ked navrtas samorezky do palubovky koli drziaku na telefon.to by som rezal udy:) to je horsie ako sakel z farbou [-X

mizu2101

Utorok, 10. Marca 2009, 11:07

no k tejto teme sa viem vyjadrit aj ja. este na starych autach ked som nemal bmw mi ich niekto obe polial hnedou farbou a nielen kapotu a sklo ale takmer cele. potom niekto na parkovisku za blokom kde sa parkuje z nudze lebo nie je kde niekto chodi a oblietava auta s klucom a raz zavolal policiu ten kkt a este aj sami policajti hovorili ze by to neriesili ale tak museli lebo to bolo nahlasene. a vcera pridem k autu a okrem mojho na ziadnom inom listocek s predvolanim aj ked predomnou na chodniku stala dodavka a zamnou fabia. jediny s listockom za stieracom som ostal ja. nechapem tomu...pritom tam stali cely cas tie auta..... ](*,)
bmw e36 318is coupe, čierna metaliza -EX
bmw e36 320i coupe, fialova metaliza

porter
Autor témy

Utorok, 10. Marca 2009, 13:02

mizu2101 napísal:
no k tejto teme sa viem vyjadrit aj ja. este na starych autach ked som nemal bmw mi ich niekto obe polial hnedou farbou a nielen kapotu a sklo ale takmer cele. potom niekto na parkovisku za blokom kde sa parkuje z nudze lebo nie je kde niekto chodi a oblietava auta s klucom a raz zavolal policiu ten kkt a este aj sami policajti hovorili ze by to neriesili ale tak museli lebo to bolo nahlasene. a vcera pridem k autu a okrem mojho na ziadnom inom listocek s predvolanim aj ked predomnou na chodniku stala dodavka a zamnou fabia. jediny s listockom za stieracom som ostal ja. nechapem tomu...pritom tam stali cely cas tie auta..... ](*,)

tusim je to celkom bezna vec, ze policemani robia taketo veci ked vidia BMW... nie ze by som mal niekedy nejaku prehnanu predstavu o ich cestnosti, ale toto ma celkom prekvapuje. A tu farbu, co ti nou obliali auto, bola vodou rieditelna alebo syntetika? Ze ci to islo dole

porter
Autor témy

Utorok, 10. Marca 2009, 13:08

Duffy napísal:
neboj , kazdemu sa raz vsetko vrati , aj to dobre aj to zle , niekedy hned , niekedy po rokoch ... ak sa ti to podarilo bez vacsej ujmy napravit , tak je dobre.. ten clovek moze doma penit dalej a ty sa nenechaj znechutit. nejde o zivot , ide o hovno.. a raz sa ten clovek prezradi ,alebo ho niekto prezradi ,a potom popici :))

uprimne ma to mrzi , zazil som si uz svoje , a stale nedokazem pochopit , ako to moze niekto spravit. ak ma problem , nech si to riesi so mnou .. ach .

nj dik, uz som tak nejak vypenil.
Ale cuduj sa svete, po par rozhovoroch v okoli uz mam aj tip, ze kto to s najvacsou pravdepodobnostou bol. Uvidime, nakoniec to mozno nejak este poriesime, len to neviem este naisto, ze to je on... aj ked z toho co ho poznam sa to k nemu dost hodi. Myslis si, ze mu to parkovisko asi patri, pritom on ma vzdy kde zaparkovat, kedze ma povolenie pre telesne postihnutych... hlavne ze v garazi ma motorku, tak tazko je postihnuty, pako

mizu2101

Utorok, 10. Marca 2009, 14:17

tusim je to celkom bezna vec, ze policemani robia taketo veci ked vidia BMW... nie ze by som mal niekedy nejaku prehnanu predstavu o ich cestnosti, ale toto ma celkom prekvapuje. A tu farbu, co ti nou obliali auto, bola vodou rieditelna alebo syntetika? Ze ci to islo dole[/quote]

no ta farba bola nastastie rieditelna kedze isla dole takmer cela ale na tesneniach ostali skvrny len tak je to na nervy co dokaze nejaky hlupak co len zavidi spravit

jararak
Auto: skodofka 120l

Utorok, 10. Marca 2009, 14:45

mizu, ktore sidlisko ak sa mozem opytat?
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

mizu2101

Utorok, 10. Marca 2009, 16:32

jararak napísal:
mizu, ktore sidlisko ak sa mozem opytat?

Mozes :D
Ke - Stare mesto, kuzmanka

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: hofoo7 a 241 neregistrovaných