... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
MuadDeeb napísal:Ludska zavit nema hranic. Ja som len auto doviezol, zaparkoval k ostatnym autam a za 15 min som mal papucu. Fesaci mi aj povedali, ze som bol nahlaseny. A to pritom tam stali drahsie a novsie auta ako som mal ja. Dnes miesto Fabie BMW kupis, len ludia su sprosti...
Helldiver napísal:To sa stalo aj mne ze moju 535i oznacili ako parkujucu na travniku (stal som v rade aut postaveny uplne rovnako ako napr. felda predomnou), nastastie ked som prisiel na stanicu MP, tak mi ich priestupkar povedal ze vdaka "mudrej" hliadke dostavam iba napomenutie, kedze priestupok nebol vymahatelny - odfotili ma v noci takym stylom ze nebol vidiet ani holy kkt, dokonca SPZ bola na tej foto necitatelna.
mizu2101 napísal:no k tejto teme sa viem vyjadrit aj ja. este na starych autach ked som nemal bmw mi ich niekto obe polial hnedou farbou a nielen kapotu a sklo ale takmer cele. potom niekto na parkovisku za blokom kde sa parkuje z nudze lebo nie je kde niekto chodi a oblietava auta s klucom a raz zavolal policiu ten kkt a este aj sami policajti hovorili ze by to neriesili ale tak museli lebo to bolo nahlasene. a vcera pridem k autu a okrem mojho na ziadnom inom listocek s predvolanim aj ked predomnou na chodniku stala dodavka a zamnou fabia. jediny s listockom za stieracom som ostal ja. nechapem tomu...pritom tam stali cely cas tie auta.....
Duffy napísal:neboj , kazdemu sa raz vsetko vrati , aj to dobre aj to zle , niekedy hned , niekedy po rokoch ... ak sa ti to podarilo bez vacsej ujmy napravit , tak je dobre.. ten clovek moze doma penit dalej a ty sa nenechaj znechutit. nejde o zivot , ide o hovno.. a raz sa ten clovek prezradi ,alebo ho niekto prezradi ,a potom popici :))
uprimne ma to mrzi , zazil som si uz svoje , a stale nedokazem pochopit , ako to moze niekto spravit. ak ma problem , nech si to riesi so mnou .. ach .
jararak napísal:mizu, ktore sidlisko ak sa mozem opytat?