Zdravím, máte vačšina iné daily autá ako svoje BMW, aké sú to? :).. Spravíme si prieskum, čo povedia tí čo majú dve a viac aút.Na čom jazdíte teda do roboty alebo do hypermarketu?
opel astra ..ja by som aj chcel aby sa to auto pokazilo ale proste stale tomu nakladam a stale to jazdi olej som tento rok ani nevymenil a stale to ide..take spolahlive auto uz nebudem mat..a je to drahe ako felicia aj nd stoja tak isto
Ja som mal dakedy Seat Leon 1,4 16V popri E46 ale viete, malý objem sa automaticky nerovná malá spotreba jazdilo to za 8,5l/100km aj viac s klímou Ja by som doporučoval keď už do mesta dáku tú Astru 1,6 16V prípadne tú 106 ako spomína kolega vyššie
presne tak...tiez som rozmyslal kupit druhe auto ako daily ride ale zbytocne...naklady na prevadzku 323i nie su az take vysoke aby som musel kupovat a platit druhe auto
Klub tvoria ľudia, nie autá... ________________ W140 & S210 & E36 & E36 & E34 & GIII & C5 & 312 ________________ Mám prázdny život a žiadnych kamarátov, preto sedím celý deň na internete, stalkujem ľudí a vnucujem im svoje správne názory. Marián K., Trenčín
Ked mas fajnovejsie BMW tak osobne by som kupil nekaziveho japonca (napr. toyota Corolla / Auris hatchback).
Ale ako vsetko je to o peniazoch - cize vo vacsine pripadov je lepsie investovat vsetko (poistka, naplne, spotrebny material, opravy) do 1 auta ako 2 auta udrzovat v (pod) priemernom stave.
ja teraz beham na nissan qashqai 1.6benzin, spotreba okolo 7.5l/100km cisto mesto. Oproti 12litrov celkom fajn. Vyssie sedenie a oproti sportovemu podvozku v baworaku je to odost makksie, len tak si to plava na tych nerovnostiach a jamach v meste, celkom pohodicka. Povodne som ho kupil zene, ale zatial sa na nom ja vozim stale. Ale ako bolo uz spomenute, zabava z jazdy takmer ziadna.
No však to že poistka ročne 80€.. plus udržba aj pri malom aute dáš aspoň 250€ minimálne. Takže podla mojich výpočtov by sa mi to oplatilo až pri nájazde tým vrakom nad 4000km
BMW E46 320d 100kW sedan Toyota MR-2 115kW Toyota Corolla 85kW Toyota Auris 160kW BMW E46 320d 110kW Touring - ex ale nadohlad BMW E46 330ci 170kW - moja nová fesanda