... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
lupo napísal:
no nevim, ale za penize v prahe dum jak sa hovori. videl som mnohe uchylaciny s manualom (napriklad taku Sklasse s 5l V8, kde sa tiez ofiko manual neda dat), predpokladam, ze ked sa da natolko individualizovat MB, tak u BMW to nebude prilis rozdielne.
hlavne diplomaticke auta sa individualizuju jedna radost, tam sa podmienky dohaduju priamo s fabrikou a vyrobia im co im na ociach vidia.
Dogg88 napísal:
Netreba miesat tuning a seriu, Roman sa pytal ze co to znamena v nazve kakze asi myslel seriove modely, a diplomaticke, pripadne pancierove verzie budu tiez o niecom inom ako tieto pre nas beznych smrtelnikov...
lupo napísal:
no nevim, ale za penize v prahe dum jak sa hovori. videl som mnohe uchylaciny s manualom (napriklad taku Sklasse s 5l V8, kde sa tiez ofiko manual neda dat), predpokladam, ze ked sa da natolko individualizovat MB, tak u BMW to nebude prilis rozdielne.
hlavne diplomaticke auta sa individualizuju jedna radost, tam sa podmienky dohaduju priamo s fabrikou a vyrobia im co im na ociach vidia.
BMWpositiv napísal:...daj sem konkrétny príklad o tom, že "Bayerische Motoren Werke AG" ti na požiadanie natrepe do modelov E65/E66/E67/E68; F01/F02; E70; E71 manuálnu prevodovku...![]()
...ináč stále sa tu bavíme o klasickej sériovke a nie o "papaláš limuzínach", tak sem nepleť jablká z hruškami please...
BMWpositiv napísal:...daj sem konkrétny príklad o tom, že "Bayerische Motoren Werke AG" ti na požiadanie natrepe do modelov E65/E66/E67/E68; F01/F02; E70; E71 manuálnu prevodovku...![]()
...ináč stále sa tu bavíme o klasickej sériovke a nie o "papaláš limuzínach", tak sem nepleť jablká z hruškami please...
Roman850Alpina napísal:No keby som manualne v Bratislave mal radit celý den 7,8 rýchlostí tak by ma asi presiel humor.
Roman850Alpina napísal:No to je pravda,hlavne pri tej premavke.Z tej mám strach,som z malého mesta a blavu nezvládam.
Peppo napísal:kludne Vam dam rychlokurz jazdenia a parkovania v bratislave...
to parkovanie je niekedy stylom, parkuj ako kokot ked sa inde neda... co uz, bratislava