... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Helldiver napísal:Premeriaval ti tachac. Sa pozri kolko mas v papieroch a hned uvidis ze to realnych 200 na rovine nikdy nemoze dat.
Helldiver napísal:Najlepsie dat cez tajnu funkciu BC realnu rychlost a hned je to presnejsie, samozrejme musis mat origo rozmer kolies, uplne najlepsie GPSkom...
Helldiver napísal:No dolezity je celkovy priemer kolesa, teda ake tam mas obute gumy... Na R17 su predpisane 235/45 respektive 255/40.
Helldiver napísal:1.
Bezne GPS prijmace, ktore kupis v elektre pouzivaju vacsinou chipy SIRFstar III a IV, zhodou okolnosti som programoval a vyvijal nejaku elektroniku kde boli pouzite tieto chipsety, v datasheete k SIRFstar III chipsetu je napisane ze meria rychlost s presnostou na 0.01m/s teda 0.036km/hod.
2.
Najvyssia konstrukcna rychlost vozidla je rychlost na ktoru sa vozidlo dokaze rozpohybovat silou motora na rovnej ceste, nie ze sa v tej rychlosti nerozpadne...
3.
Ved to som napisal aj ja...
xtreme napísal:2 helldriver.. najvyssiu konstrukcnu rychlost mam 192.. neviem ci na tych 200 je to nejaky zazrak, ale podla mna to je tiez normalne..
tiez som uz na par autach vymackol z nich viac ako mali konstrukcnu na papieri(corsa, vento, croma).. takze podla mna ziadny zazrak, no podla teba..
Pežot napísal:Ale pri zmene rozmeru kolies (hlavne šírky) sa ti môže na základe valivého odporu znížiť dosiahnuteľná rýchlosť