... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
ViktorDDD napísal:ani cyklisti nie sú svätý
v sobotu idem po račianskej do mesta, pred zváračákom mi svieti zelená, idem rovno, ľudia stoja pred prechodom a čakajú na svoju zelenú, v tom asi 20m predomnou sa vyrútia z davu dvaja cyklisti a jebú si to veselo cez prechod, že chýbala ani nie sekunda aby som ich nedal dole, ani trúbiť ani reagovať som poriadne nestihol, jebnutý ľudia
hlavne že pičujú za svoje "práva", ale dopravné predpisy nepoznajú/nechcú poznať a vymýšľajú si vlastné pravidlá, do rite keby sa s tým konečne začali zaoberať policajti miesto buzerovania vodičov za blbosti a porozdávali zopár 60eurových pokút tak by si to ten pán cyklista rozmyslel a nabudúce by aj poslušne zosadol pred prechodom
xH4wK napísal:Vsetko generalizovat.. to potom aj vsetci chodci a vodici su "jebnutý"
Respektive rovno povedzme ze vsetci ludia su "jebnutý"
xH4wK napísal:Vsetko generalizovat.. to potom aj vsetci chodci a vodici su "jebnutý"
Respektive rovno povedzme ze vsetci ludia su "jebnutý"
Hugino napísal:Mňa nasral vo štvrtok v Lučenci jeden vyjebanec na tmavej E60 LCi na LC značkách. Chcel som odbočiť k jednému baráku, ale bol tam blbý vjazd, čiže to trošku trvalo a dotyčný hrdina ma tam vytruboval a bárs mi rontgent nespravil tými diaľkovými, pretože on nemôže počkať 1 minútku. Ak je tu majiteľ, tak buď rád, že som ti nešiel napraviť úsmev a prehovoriť do duše.....
Hugino napísal:Kľudne......ale neviem odkedy máš dlhé čierne vlasy a 3ky kozy....