Sobota, 20. Septembra 2014, 18:36
Chcem pozdravit clena tohto fora s bordovou 750i myslim ze e32 na malackych SPZ (netusim o koho ide). V rychlosti som si nevsimol viac. Obiehal ma na Babe zo strany Perneka smerom hore. Bol som na motorke so spolujazdkyňou, evidentne chlapcovi klesol pindur, ked som trochu pridal, poodisiel som mu a musel ma stoj co stoj predbehnut. Ak by som neubral a on sa nezaradil, mohol vyhasnut uplne zbytocne jeden zivot motorkara, ktory isiel v protismere vo svojom pruhu. Tento Pan (nechcem povedat ze kok0t, na toto forum sa to nehodi) na bmw ma predbiehal pred uplne neprehladnou zakrutou, kedy som ja ubral. Stacilo fakt malo, zopar cm a bola by z toho katastrofa. Mna to donutilo zvazit jazdu cez Babu, ked som to videl, predsa sme boli dvaja. Pan si pokracoval dalej (v rovnakom duchu... ). Ci sa mu este dnes postavi netusim, zalezi od svedomia a ci si uvedomuje suvislosti.
Na zaver mu prajem vsetko dobre a ked on nema rozum, dufam, ze si to uvedomi ta bawaria s dusou, ze egoistom do ruky taketo silne hracky nepatria a vyriesi to zaneho, napr., ze mu klakne prevodovka, pripadne motor, aby neohrozoval ostatnych.
Pripadne ked sa chces zabit, najdi si pekny strom, alebo mur a vyskusaj deformacne zony, neohrozuj ostatnych...
radosť - jazda - bmw :.... vieme o čom ten slogan je
jetzt?
ex E39 523iA touring (sporak LPG)
ex E36 coupe 320i