... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
dasto
Auto: E39 523iAt (sporak)
Kraj: Bratislavský

Bordove BMW 750il s MA spz

Sobota, 20. Septembra 2014, 18:36

Chcem pozdravit clena tohto fora s bordovou 750i myslim ze e32 na malackych SPZ (netusim o koho ide). V rychlosti som si nevsimol viac. Obiehal ma na Babe zo strany Perneka smerom hore. Bol som na motorke so spolujazdkyňou, evidentne chlapcovi klesol pindur, ked som trochu pridal, poodisiel som mu a musel ma stoj co stoj predbehnut. Ak by som neubral a on sa nezaradil, mohol vyhasnut uplne zbytocne jeden zivot motorkara, ktory isiel v protismere vo svojom pruhu. Tento Pan (nechcem povedat ze kok0t, na toto forum sa to nehodi) na bmw ma predbiehal pred uplne neprehladnou zakrutou, kedy som ja ubral. Stacilo fakt malo, zopar cm a bola by z toho katastrofa. Mna to donutilo zvazit jazdu cez Babu, ked som to videl, predsa sme boli dvaja. Pan si pokracoval dalej (v rovnakom duchu... ). Ci sa mu este dnes postavi netusim, zalezi od svedomia a ci si uvedomuje suvislosti.
Na zaver mu prajem vsetko dobre a ked on nema rozum, dufam, ze si to uvedomi ta bawaria s dusou, ze egoistom do ruky taketo silne hracky nepatria a vyriesi to zaneho, napr., ze mu klakne prevodovka, pripadne motor, aby neohrozoval ostatnych.

Pripadne ked sa chces zabit, najdi si pekny strom, alebo mur a vyskusaj deformacne zony, neohrozuj ostatnych...
radosť - jazda - bmw :.... vieme o čom ten slogan je

jetzt?
ex E39 523iA touring (sporak LPG)
ex E36 coupe 320i

starynovy
Kraj: Zahraničie

Re: Cestní piráti a parkovanie.

Sobota, 20. Septembra 2014, 20:46

Dnes zaujimava skusenost s prislusnikom na kombi sluzbowagene, v Martine sa mi nalepil na zadok tak 50-80cm daleko kedze som mu kvoli kufru nevidel ani svetla, a spolu sme si takto isli 54km/h po celom obchvate, keby nieco tak si bud nasere do textilu alebo to nedobrzdi, potom 70-tka, chvilu otalal ale znovu ma dobehol a nalepil sa. Na konci mostu ma bez smeroviek slahol cez dvojitu plnu a palil viac ako 100 v 70tke a nasledne tuto rychlost udrzoval aj v obmedzeni pri stavbe mostu. Siel som za nim asi 500m daleko takze som sa nebal, 130 na tacho a stale sa vzdaloval.. Pred Sucanmi este obiehanie bez smeroviek cez protismerny odbocovaci pruh a uz som ho nevidel-kedze som stale citil nejaky trik a radsej ho nenasledoval. Toz neviem ci im to auto ukradli, alebo ten jebo zabudol ze uz nesedi vo svojej TDIckovej oktavke. Jednoznacne skvely priklad. Skoda ze nemam dashcam, to by zase prilialo oleja do ohna. =D>

jozko2828
Auto: BMW E46 Coupe

Re: Bordove BMW 750il s MA spz

Sobota, 20. Septembra 2014, 21:45

Dasto nabbuduce rovno vytiahni telefon, vytoc fizlov a nahlas nebezpecnu a ohrozujucu jazdu... fizli si radi zgustnu na starej sunke s mladym cavom co sa nevie vpratat do koze... :? Ak sa niekto nevie chovat na ceste tak kto chce kam pomozme mu tam... a je jedno ci s bmw alebo bez neho... ](*,)
H&R Cup kit and sway bars / Strongflex red and Powerflex / ALPINA rims / Brakes Zimmermann Sport / Custom Strut Bars ALPINA / JaFer Exhaust System / ALPINA packet / Individual Wood Trim / Diff 3.73:1

Dogg88
Auto: n/a
Kraj: Žilinský

Sobota, 20. Septembra 2014, 21:49

Takto sa parkuje v TN pred Tescom, jedno auto na styri parkovacie miesta =D>
Prílohy
DSC_0839.JPG
Klub tvoria ľudia, nie autá...

Dogg88

Sobota, 20. Septembra 2014, 21:51

.
Naposledy upravil/-a Dogg88 v Nedeľa, 21. Septembra 2014, 18:45, upravené celkom 1 krát.

Maco
Auto: visavytena pajta

Sobota, 20. Septembra 2014, 22:00

to ten najspatnejsi z toho mesta za to moze :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
bmwcoding.sk

BMWHJTRKLB

dasto
Auto: E39 523iAt (sporak)

Nedeľa, 21. Septembra 2014, 07:49

Pravda je, napísem adminovi. Kedze pokec je najaktivnejsia sekcia ocakával som ze sa tu doticny spozna, pripadne prihlasi a vyjadri. Nemohol som informovat policiu, bol som na motorke a kym by som zastavil, zhodil vsetko, tak vodic by bol davno za humnami. Bez dokazu je to aj tak len tvrdenie. Zrejme budem nosit kameru aj na moto pre taketo pripady, potom sa bude nahlasovat jedna radost.
radosť - jazda - bmw :.... vieme o čom ten slogan je

jetzt?
ex E39 523iA touring (sporak LPG)
ex E36 coupe 320i

jozko2828

Nedeľa, 21. Septembra 2014, 09:54

Dasto na nabuduce to urob.... to nie je o tom ze cakas na policajtov ale o tom ze oni sami si ho odstavia pri najblizsej moznosti este v ten den... ja som to takto urobil raz na D1 jednej zenskej ktora nebezpecne predbiehala a vybrzdovala auta pocas zapchy medzi Sencom a Bratislavou... zobral telefon a zavolal... chlapci si ju zobrali do parady pri auparku... rovnako tak to urobil kamos s jednym golfom pri schhadzani z pristavneho mosta... za univerzitou uz vysvetloval policajtom... :shock: takze v buducnosti ziadne sranie... cesta nie je Slovakia ring... [-X
H&R Cup kit and sway bars / Strongflex red and Powerflex / ALPINA rims / Brakes Zimmermann Sport / Custom Strut Bars ALPINA / JaFer Exhaust System / ALPINA packet / Individual Wood Trim / Diff 3.73:1

elegant047
Auto: e39 530i

Nedeľa, 21. Septembra 2014, 10:41

Mozem potvrdit, taketo hlasenia obvykle policia bere vazne a naozaj zacne po vozidle kratko na to patrat.

gabikh
Auto: 535d e60, F07 530xd
Kraj: Prešovský

Nedeľa, 21. Septembra 2014, 11:47

Ja tiez niemedy parkujem ako debil a to koli debilom ktory nevedia otvarat dvere . A jebem nech si m foti aj fantomas...Lebo uz mam auto ojebane od sedlakov dost ... dam si to porobit namontujem milion kamier do auta, a led nakamerujem dementa ktory dvere na aute otvara jak na stodolo, najdem si jeho auto ale pridem s kalackou + mu necham pekny odkaz, "nabuduce si rozmyslis ako budes otvarat na parkovisku dvere" hneeed by sa naucili :-({|=

Gorgi

Nedeľa, 21. Septembra 2014, 12:16

gabikh napísal:
Ja tiez niemedy parkujem ako debil a to koli debilom ktory nevedia otvarat dvere . A jebem nech si m foti aj fantomas...Lebo uz mam auto ojebane od sedlakov dost ... dam si to porobit namontujem milion kamier do auta, a led nakamerujem dementa ktory dvere na aute otvara jak na stodolo, najdem si jeho auto ale pridem s kalackou + mu necham pekny odkaz, "nabuduce si rozmyslis ako budes otvarat na parkovisku dvere" hneeed by sa naucili :-({|=

Amen sestra [-o< :thumbup:

Dogg88

Nedeľa, 21. Septembra 2014, 13:08

ano, preto by si zaparkoval cez dva miesta...ale cez 4???

hessy

Nedeľa, 21. Septembra 2014, 14:03

Keby som mal za kazdym volat policiu, tak mi rovno daju osobitnu linku... to by som musel hlasit kazde druhe tdicko a debilkov na oteckovych autach co si myslia ze cesta patri len im

jozko2828

Nedeľa, 21. Septembra 2014, 15:33

Hessy aj keby som mal hlasit dva tri krat takychto magorov ktori ma ohrozia tak to bez milosti spravim fizli su tu od toho tak nech sa cinia a ak maju pokutovat tak nech pokutuju takychto hajzlov... :?

Lipi
Auto: BMW 530d Touring

Nedeľa, 21. Septembra 2014, 15:41

Neviem... ale pozastavovať sa nad tým že to dal cez 4miesta na prazdnom parkovisku... alebo ked to odparkuje dalej mi nepride ako pohoršujuce...

Podla foto ma to parkovisko kapacitu dajme tomu 500miest.. a stoji tam dokopy 30aut... kludne aj keby to dal aj kolmo na predne svetla.. :mrgreen:
"Audi si kupujú preto ako vyzerá, BMW preto ako jazdi.."

BMW 530d Touring /// 2001 - M5 -styl. 82 (e39)
Volvo V70 II 2.0T /// 2001 - M5

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 211 neregistrovaných