... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
EBOLA
Auto: E46 325xiT, mini 1,6
Kraj: Banskobystrický

Re: Cestní piráti a parkovanie.

Utorok, 25. Marca 2014, 08:45

ty mi mas co vycitat. minule davali v spravach, ze zomrel daky chlap pod kolami elektricky. priznaj sa :evil:

darklord
Auto: stara haraburda
Kraj: Bratislavský

Utorok, 25. Marca 2014, 08:48

Nebol to ten znamy Zilinsko Ruzombersky oktaviatik s jezkami pod ramenami a srackami v hlave kvoli ktoremu tato tema vznikla? :lol:
Naposledy upravil/-a darklord v Utorok, 25. Marca 2014, 08:48, upravené celkom 1 krát.
"Řídit diesel je něco jako bejt teplej, v dnešní době nic neobvyklého, ale pořád špatně."

ViktorDDD
Auto: BMW E34 525 TDS

Utorok, 25. Marca 2014, 08:48

že sa podaktorý vôbec nechajú takto vyprovokovať, keby ste vedeli čo všetko stvárajú fabie a octavie okolo mňa keď uvidia nápis 540i, ale ja mám takýchto v p*či, nemám auto nato aby som si niečo musel dokazovať, a že ma zloží na odpichu z križovatky felicia lebo on dal plný kotol a ja som len pohladkal pedal na dvojke, no a čo? alebo že niekto musí silou mocou predbehnúť a nevládze? tak kúsok uberiem nech sa vyparí do rite, a idem si pekne ďalej
kúpiť si BMW a potom dokazovať autám kompaktnej alebo nižšej strednej triedy že ja som pán ja mám viac koní, je trápne . . . od nich sa nič iné ani neočakáva, ale od šoféra v aute z "executive class" ??? ](*,) ](*,)
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau
"A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."

EBOLA

Utorok, 25. Marca 2014, 09:00

obvykle sa nedam vyprovokovat, no nevrav mi, ze obcas sa aj tebe nestane, ze ta takyto vytoci a nalozis mu co sa donho vojde alebo mas naladicku a prijmes vyzvu.
a aby som nezabudol. v ZH su prechody na semaforoch cize ziadne ohrozenie chodcov sa nekonalo a zadruhe som neprekrocil tacho 60. to mi stacilo kedze jemu trvalo dostat sa na tych 60 2x dlhsie ako mne.

SurrendeR
Auto: e36 328i Tour

Utorok, 25. Marca 2014, 09:25

obcas mam ja naladicku ze ked som prvy na semaforoch, tak dam za 1, a z 0 na 50 mam prakticky hned..
no raz som netusil ze hned zamnou bol nejake zavodne sedadlo (Seat), co sa snazil drzat.. no nakoniec ma obehol.. hlavu som mal v smutku, lebo ja som s akceleraciou skoncil na 50kmh, dal za 5, a on ma ofajcil asi v 80tke =D> (trnavksa ulica BA) samozrejme ze na dalsej krizovatke musel zastavit, lebo predbehol zelenu vlnu :thumbup: a ja som si siel spokojne 50 bez zastavenia (stihol som zelenu vlnu)

ViktorDDD
Auto: BMW E34 525 TDS

Utorok, 25. Marca 2014, 09:30

EBOLA napísal:
obvykle sa nedam vyprovokovat, no nevrav mi, ze obcas sa aj tebe nestane, ze ta takyto vytoci a nalozis mu co sa donho vojde alebo mas naladicku a prijmes vyzvu.
a aby som nezabudol. v ZH su prechody na semaforoch cize ziadne ohrozenie chodcov sa nekonalo a zadruhe som neprekrocil tacho 60. to mi stacilo kedze jemu trvalo dostat sa na tych 60 2x dlhsie ako mne.

stane sa že to odpichnem z križovatky svižnejšie, potom 60tempomat, ale to robím kvôli tomu že si užívam jazdu a nie preto aby som ukázal niekou že jeho swift je slabší, nemám potrebu mastiť si ego na iných autách premávky :wink:
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau
"A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."

EBOLA

Utorok, 25. Marca 2014, 09:37

treba si uznat, ze existuju aj lepsie auta. treba sa s tym zmierit. ked vidim pred sebou cayenne, 540i, S6 a podobne tak si nebudem dokazovat nieco na co nemam. a to je zasadny rozdiel mezdi nami a tdi-karmi. ti ked vidia bmw, mercedes, porsche takim v hlave zasvieti kontrolka "musis ho dat" a nehladia sa.
myslim, ze to bude mat nieco spolocne aj s technickym vzdelanim ohladom konstrukcie automobilov ;-)

starynovy
Kraj: Zahraničie

Utorok, 25. Marca 2014, 09:42

To neni o provokaciach, ked idem v dedine 53, a nejaky puk sa na mna tlaci cely cas, akoze idem strasne pomaly, 20m pred tabulou ma zacne predbiehat, tak ho nepustim, dam plyn, 3-5 a idem 100, zozadu mi blika ake som hovado ze som ho nepustil, a po prvych dvoch zakrutach prejdenych normalnym tempom ako sa na 5er patri, uz je strateny tak kilak zamnou.. preto ich nepustam, vzdy ma predbehnu, a na prvej zakrute uz mu cucham naraznik, lebo ma poprdene slipy ze sa mu ta kocapka, iked technologicky novsia o 15 rokov prevrati, proste nevie soferovat a bodka, nepustim, konec hotove, vybavene.. :smile: Vynimkou su len, aspon na orave, samovrazi poliaci, ti ked predbehnu, uz ich nedobehnem ani ked chcem, a to mozu ist na blbosti typu golf, no v kazdej zakrute gumy piskaju, auto v naklone, ked bude strk nahodou, uz bude na exprese.

SurrendeR
Auto: e36 328i Tour

Utorok, 25. Marca 2014, 09:44

starynovy :thumbup: situacie poznam dobre.. hlavne ze predbehne, potom zvysok cesty brzdi ..

hellrider
Auto: e39 530d

Utorok, 25. Marca 2014, 09:47

ale hlavne ze ma dalsi zarez na palubke... BMW ////, Mercedes ///, Audi ////// =D> =D> =D>
e39 530d 06/2000 - BledoModreWozitko |

bmwcoding.sk

jkk
Auto: E91 330xd

Utorok, 25. Marca 2014, 10:18

EX: E91 330xd `08
EX: E46 330i `00
EX: E46 323i `99

Winston Wolfe: Že tě někdo vychoval ještě neznamená, že jsi vychovaná.

Trojec
Auto: BMW E90 - 320d

Utorok, 25. Marca 2014, 11:12

Takýchto dementov zvyknem aj ja stretnúť, nechápem to idem 60 a nejaký kkt sa na mňa bude lepiť celou obcou, keď sa niekto ponáhľa tak ma obehne a nerobí toto, podľa mňa sú ľudia, ktorí toto robia kvalitne rozumovo obmedzení a už má prísť tabuľa a idú obiehať, ja ich tiež nepúšťam to nieje môj problém, že ich auto má zrýchlenie na úrovni Flinstons-car. Ja sa nimi nenechám obmedzovať príde tabuľa tak si pridám a pekne sa zradia naspäť, mám ich u prdeli. Ale nedávno som mal pekný zážitok s ochcavkou išiel som si svižným tempom na konci obce som pekne pridal a už som videl, že sa zamnou valí ochcavka, ale išiel som dosť rýchlo tak ma nevedel obehnúť, potom prišli zákruty a dobehol som autobus vôbec som nevidel či môžem obiehať, tak som ostal za ním vedel som, že aj tak príde zachviľu rovinka, pozerám a macher ochcavkar nás začal obiehať oboch, ak by vyletelo auto tak by sa pekne bozkali vedľa toho busu, tak keď som obehol bus ja hneď som dobehol toho frajera a bol som zvedavý, čo ďalej jasné, že keď ma zbadal pokračoval vo svojom, prišla podobná situácia ako predtým zákruta a tentokrát pred ním staré Aro jasné, že ho začal obiehať no tentokrát mu v protismere vyletelo auto bola to kvalitná tesnotka trošku flekovania a tak, chlapec sa isto posral prišla rovinka a dobre nešiel jednotkou tak som ho so smiechom obehol a trielil som preč. :mrgreen:
BMW E90 320d

Pežot

Utorok, 25. Marca 2014, 12:10

EBOLA napísal:
ty mi mas co vycitat. minule davali v spravach, ze zomrel daky chlap pod kolami elektricky. priznaj sa :evil:

Ja urcite nie, mam sirsie kolesa :D

EBOLA

Utorok, 25. Marca 2014, 12:14

minule som siel cez dobru nivu smer VK. 60 tacho a zacne sa mi na prdel lepit kamion. na konci maju zabky zvyk merat. si vravim nepridem predsa koli dementovi o papiere. a on ma zacal predbiehat :shock:
tabula konca obce, kickdown a ufujazdil som prec. akoze debil! pozeram v spetaku a ako som predpokladal tak v tom kopci mu to nevladalo a spomalil. casto tam kamkony spomalia aj na 50ku lebo je nutne sa do toho kopca dobre rozbehnut co oni nemozu.

pezot. to uz aj v blave mate sirokorozchodne kolajnice? :mrgreen:

Pežot

Utorok, 25. Marca 2014, 12:23

U nas mame kolajnice? :D

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 220 neregistrovaných