... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

obchodna sekcia

RTG
Auto: BMW F900XR
Kraj: Žilinský

Re: Cestní piráti... (Octávie a pod...)

Piatok, 1. Marca 2013, 12:53

Vsak ano co si budeme nahovarat, ma to 77 kW alebo nieco podobne - v zasade je to nachipovana felda z vahou pomaly ako kamion. Jazdil som na Bore aj ked jej vypadavalo turbo pomerne casto, tak horsie to bolo ak niekto pri obiehani pridal. Neskutocne su tie auta falosne a pokrytecke. A este by som dodal, ze od vyroby su nastavene chujovo - s takym autom sa pomaly ist neda a rychlo tiez nie.

RTG
Auto: BMW F900XR

Nedeľa, 3. Marca 2013, 19:08

ked uz tu mame tych piratov. Tak aj medzi nami frajer na E60. Diskusia samozrejme hned odsudzuje celu BMW komunitu, lebo BMW. Na druhu stranu aj dovod preco nekupovat koncern.
http://www.cas.sk/clanok/244773/pri-noc ... as-25.html

Užívateľov profilový obrázok
voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Nedeľa, 3. Marca 2013, 19:26

RTG napísal:
ked uz tu mame tych piratov. Tak aj medzi nami frajer na E60. Diskusia samozrejme hned odsudzuje celu BMW komunitu, lebo BMW. Na druhu stranu aj dovod preco nekupovat koncern.
http://www.cas.sk/clanok/244773/pri-noc ... as-25.html

ono taky Golf je bezpecne auto..ale samozrejme nie tie stare prdy.. tu ani tak nejde o znacku ako o vek auta Keby nesedel v Golfe, ale v E36 tiez by ho mohli vytahovat von slamkou.....neviem, co bol ale ten Golf za rocnik. V kazdom pripade dufam, ze ten curak, co to cele sposobil si pojde poriadne posediet...
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

banned
Kraj: Bratislavský

Nedeľa, 3. Marca 2013, 19:46

Bol to trojokovy golf, airbagy von. Pri tom naraze by bolo jedno ci by to bola 4ka ci 5ka golf...
banned... ...connecting people :)

naftaman
Auto: BMW E46 330d 135kw
Kraj: Trnavský

Nedeľa, 3. Marca 2013, 20:13

čas zase perlí... "Škodu na autách odhadli na 3500 eur,"

el_dodis
Auto: ex BMW 525d E39
Kraj: Nitriansky

Nedeľa, 3. Marca 2013, 20:19

... a to, ze to tam je vyfrezovane uz od stredy a do protismeru tam koli obrovskym kraterom ide kazde druhe auto tiez nikto nespomenul... to ako rychlo isli je vsak druha vec

M3 lover
Auto: E30
Kraj: Zahraničie

Nedeľa, 3. Marca 2013, 21:05

Cele je to v mediach nafuknute takym šylom, aby ked to pozeraju nejake babky demokratky, obmedzeni ludia alebo ludia povedzme to velmi velmi jednoduchi okamžite pri tom odpadli alebo prinajmenšom boli do konca života zhrozeny, že sa take niečo stalo a majitelia BMW boli pre nich vrahovia a bezočivci. Tym si nikoho neobhajujem, ten pako čo to spôsobil nech si kludne svoje odsedí.

V tych hnusnych depresivnych spravach nepočut nič ine ako "silne auto", "mlady", "neskuseny" bla bla... potom si človek pozrie tu reportaž a zisti, že ide v podstate o banalnu nehodu, ktoru ani mladik nezapričnil, iba sa to lepšie podáva ked tam použiju pojmy, na ktore su ludia citlivejši... tymto som nemylsel tuto danu nehodu samozrejme...

nenavidim to, ked su mi takymto sposobom podsuvane informacie... mnoho ludi si to neuvdeomuje a to je na to tom najhoršie
Agelias© by migo
///MARKETING

naftaman

Nedeľa, 3. Marca 2013, 21:58

M3 lover napísal:

V tych hnusnych depresivnych spravach nepočut nič ine ako "silne auto", "mlady", "neskuseny" bla bla...

Zabudol si ešte na "luxusnom BMW" (rozumej 10 ročný starý chráp)
Ja som osobne za svoje "luxusné" BMW rád pretože viem keď mi nejaky vypatlanec v oktávke kktorý ma kozmické (alebo komické?) zrýchlenie vyjde z vedlajšej cesty viem že sa mu buď vyhnem alebo zabrzdím takým spôsobom že v druhom aute by som mal možno ovela večie problemy ;)

naftaman

Nedeľa, 3. Marca 2013, 22:04

Minule som vychádzal z mesta, niesu tam už žiadne baráky, iba cestári tam majú auta a 100 metrov ďalej už je 70, a z parkoviska vyjela červená fábia, ja som išiel tak 80, nohu som dal z plynu ale blížil som sa reku tak ho predbehnem takou rýchlosťou, on mal blinker jak vychadzal dolava tak stale ho mal dolava a potom vídím že brzdí a odbočoval hneď zasa dolava, nič kritické ale už som ho predbiehal a veru mi aj ABS ťuklo do nohy jak som musel brzdiť.
Keby som doňho naflákal tak jasná situácia, mladý na silnom aute, v obci šialenou rýchlosťou a zostrelil fábiu ktorá odbočovala doľava. "Odbočoval som doľava pozrel som sa do zrkadla, auto bolo dosť ďaleko tak som sa dal na odbačanie a zrazu velka rana! Musel ísť najmenej 120!"

sysell
Auto: octa 1 AGR, F11 535

Nedeľa, 3. Marca 2013, 22:32

Ak to bolo ako vraveli tak je to samozrejme chyba toho na bmw. Neviem co vam na tom vadi, co ste jesitni? Ano su to prijebane tendencne senzacie chtive spravy ale je pravda, ze casto sopliaci chodia ako jebnuti, je to dane vekom.
Keby to bol vodic octy by som cital samozrejme ze je to chuj co chodi na koncerne, ked je to bmw tak to telka nafukuje.

jararak
Auto: skodofka 120l
Kraj: Bratislavský

Nedeľa, 3. Marca 2013, 23:00

Sysel, nezachytil si pointu.

Tak mesiac dozadu co v meste pocas poladovice v 80km/h zostrelil zenu s deckom a este nebohu babku nejaky zasran na audine, ta nebola ani luxusna a vodic nebol ani mlady a mal zjavne aj dost skusenosti.
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

auto111

Nedeľa, 3. Marca 2013, 23:20

Tak zasa sa hadate trochu o hluposti.

Ked nekompetentni redaktori v pochybnejsej bulvarnej TV oznacuju vsetky BMW ako "luxusne".

M3 lover
Auto: E30
Kraj: Zahraničie

Nedeľa, 3. Marca 2013, 23:26

Mna vždy priam až rozosmeje výraz silné auto. To čo je ? Veľké, široké ? 200 koňové ? Viac ?

Sa vždy rozpamätám na to ako to babka hovorievala (hromžila pri tom) keď som ako malý stál pri ceste a preletel okolo žiguli alebo oltcit závratnou rýchlosťou.
Agelias© by migo
///MARKETING

hessy

Nedeľa, 3. Marca 2013, 23:28

ja som minule kukal spravy a tam redaktor zajebal citujem ,,vodic tohto luxusneho bmw, na rakuskych znackach nechal odparkovane toto auto na zakaze statia" a potom zaber na to ,,luxusne bmw" a na zabere e36ka cierna s tymi socialnymi sedymi naraznikmi skoro som sa zostal v tom momente :lol:

heretik
Auto: S6
Kraj: Banskobystrický

Pondelok, 4. Marca 2013, 06:19

hessy napísal:
ja som minule kukal spravy a tam redaktor zajebal citujem ,,vodic tohto luxusneho bmw, na rakuskych znackach nechal odparkovane toto auto na zakaze statia" a potom zaber na to ,,luxusne bmw" a na zabere e36ka cierna s tymi socialnymi sedymi naraznikmi skoro som sa zostal v tom momente :lol:

no vidis, a tam je rozdiel vo vnimani luxusu na slovensku a inde vo svete :lol:

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 206 neregistrovaných