... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
EBOLA napísal:Vyhnut? Inmigrantom
Stop&go napísal:vy tu teda srsite humorom
banned napísal:PS: co sa tyka emigrantov, zalezi kolko ti zaplatia, ja som isiel minule prazdnym autom, tak som troch zobral z FR do Nemecka pri Frankfurt, doklady nemali, no dali mi kazdy 200e, takze 600e
banned napísal:Co viem vomacka minule jebli na francuzskej hranici, mal iba 2kusy a 3 dni ho drzali v CPZ kym davtex neposlal za neho kauciu, potom ho pustili akoze sa nic nestalo.
banned napísal:Zalezi aky si cestovatel a ake dlhe trasy zvladas, ja robim Londyn - Bratislava bezne 3-4krat do mesiaca a niekto by to bral ako zivotnu put do Jeruzalemu napr. Zalezi aj ci ides autom, ktore je serbel a cakas co sa kedy rozsype, alebo mas nieco novsie. Na nejake trapne velke kontroly na aute pred dlhou trasou zabudni, nafukaj akurat gumy, dolej olej na plnku a ostrekovac, lebo tu poniektori ked idu do chorvatska tak robia GO motora... Ale tak zas jazdia na starych sopach, co nevedia co sa kde kedy rozsype, verim tomu, ze maju nasrane v gatoch. Ale na taku dialku nie je zle mat dobru asistencnu sluzbu/poistenie, ked sa ti pojebe auto, aby ti ho bud opravili, alebo odtiahli na SK, a hlavne zabezpecili posadke odvoz tam, kde treba, pripadne nahradne auto.
Cesta je v pohode, casovo je jedno ci ides cez AT alebo CZ, cesty tiez rovnake, premavku nikdy neodhadnes, cele nemecko, v podstate do pristavu, alebo az do tunelu nikde nestojis, neviem na jak dlho tam ides a ci cez tunel, alebo trajektom, ale je dobre kupit ticket vopred, je lacnejsi (ak samozrejme presne vies, kedy budes v pristave/tuneli), ked nevies po anglicky tak sa hockde v UK dohovoris polsky. (aj kralovna Alzbeta ma korene v polsku, konkretne vo Wroclawe). Po ceste nikde nic neplatis, akurat AT/CZ znamka, inak vsetko free, vo FR su spoplatnene dialnice, ale tie useky, ktore sa ide na trajekt alebo tunel su bez poplatkov. Nezabudni ako kazdy spravny vomack v UK to jebnut na kruhaci do protismeru, ak mas nieco konkretne, tak sa kludne pytaj, ja som taka spicata prirucka na cesty.
PS: co sa tyka emigrantov, zalezi kolko ti zaplatia, ja som isiel minule prazdnym autom, tak som troch zobral z FR do Nemecka pri Frankfurt, doklady nemali, no dali mi kazdy 200e, takze 600e za maly risk, ale boli cisti a nesmrdeli, keby ma stopli povedal by som, ze stopovali na dialnici, prvykrat to prejde vzdy...