... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
dethXtreme napísal:zdravim...mam moznost kupit e36 325i za brutalne dobru cenu...ale ja som doteras rozmyslal nad 320,tak sa chcem spytat ako je to so spolahlivostou,a zivotnostou tychto motorov? je to rocnik 1994 /8 250t km...
ak ma niekto tuto motorizaciu,mohol by mi napisat ako je s nou spokojny...aa este jedna vec,ake su ceny dielov v porovnani na 320i? asi to bude nat vela dielov spolocnich,ale pre istotu sa spytam...vsak forum je na to.nie?
dakujem za odpovede
BouBou napísal:No tak ja by som ti radil tiez 325i pretoze spotreba skoro rovnaka ako 320i
BouBou napísal:s 325i e36 sa da jazdit aj za 10l a 320i mam spotrebu 9,5 Ale samozrejme zavisi od štylu jazdy nekedy davam aj 14 v meste. Re: dethXtreme: pocuj ten inzerat som si kedysi tiez pozeral no a podla vin cisla je vyrobene vo ferbruari 1992 airbag ma iba jeden lebo je to 325i no a dalej tych km je tam vazne uz dost takze motor uz bude ziadat trocha viacej starostlivosti. a ta poznamka ze vyhrievane predne sklo sa mi nejak nezda, a tie zevraj dorbne kozmeticke vady na tom som sa osral aj ja s mojim autom ktore je v predu okamienkovane a kolega ma dôvod preco ho predava tak lacno . To je len moj nazor takze ma nemusite hned zdžubať