bmwcoding.sk bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov
bmwcoding.sk bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov
bol som (stal som asi 50m od vstupu na takom malickom parkovisku na pravej strane kedze nemam ani kone na sprinty ani lestenku) k organizacii sa nevyjadrujem mozno nabuduce sa polepšia chlapci....
bol som tam 20minut a pri odchode ty skodofkari ma kus uzrali kedze ma nechceli ani nechat prejst medzi nimi ako som odchadzal bo geroji dedinsky srackovia mi nasiroko pred autom chodili tak som vipol elektriku a riadny dym prachu im tam nechal.... inak o kkte cela akcia trapas
Smiešna akcia, normálne sa hanbím, že sme ich sponzorovali ... organizácia nula bodov, ako jedného z hlavných sponzorov ma tam spomenul až moderátor na konci, až raz ...