... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Bmw666 napísal:...by som sa zucastnil pojdes somnou?
chembos napísal:uz vidim ako tato tema dopadne ....![]()
![]()
aale ja pojdem teda
mysska1 napísal:no ako dopadne ??? ty Sibila..... hm ??? Jasné, že pôjdeš...koho mám na FB, ten ide povinne![]()
![]()
![]()
Helldiver napísal:Ja by som isiel uz len kvoli tomu aby som videl niektorych ludi veselo plesat tu a tam.
chembos napísal:co je sibila??![]()
ako nemyslel som to vzom miska, len to vidim tak ze sa to tu zvrhne istym smerom ako vecsinou
![]()
ale plesat musia vsetci![]()
a co keby sme to spojili s nejakym big zrazom???
mysska1 napísal:Sibila bola prorok..veštica... nikam sa to nezvrtne....toto je seriózna vec.... ja milujem akcie ako sú plesy....
žiadné spojenie so zrazom !!!!! celý deň pri motoroch a večer všetci unavený.... žiadné take.... toto pekne prípravy celý deň iba kvôli plesu.... vieš Chembi... my slečny si musíme dať spraviť vlasy a make-up..... a to zaberie pol dňa![]()
![]()
mysska1 napísal:Sibila bola prorok..veštica... nikam sa to nezvrtne....toto je seriózna vec.... ja milujem akcie ako sú plesy....
žiadné spojenie so zrazom !!!!! celý deň pri motoroch a večer všetci unavený.... žiadné take.... toto pekne prípravy celý deň iba kvôli plesu.... vieš Chembi... my slečny si musíme dať spraviť vlasy a make-up..... a to zaberie pol dňa![]()
![]()
xtreme napísal:no vsak kym sa slecny ,,urobia" tak chlapi sa vyblaznia.. podla mna dobry napad..
mysska1 napísal:
NIE !!!!!!! večer poviete, že ste unavený.... žiadné také.... pekne prídete až večer, celý vyfešákovaný a žiadné mastné ruky od oleja a unavené tváre !!!!!![]()
![]()
Bmw666 napísal:a co keby sme to spojili s nejakym big zrazom???
chembos napísal:ale tak da si za jeden a ide ako gula
mysska1 napísal:nepochybujem o tom... že niektorí sa opijú aj na plese![]()
![]()
ale z jedného to nebude
![]()
![]()