... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

obchodna sekcia

moorhun
Autor témy
Auto: E60
Kraj: Nitriansky

BMW servisák v NR?

Piatok, 13. Júna 2014, 09:17

Nazdarte.. Zajtra si idem kúpiť svoje prvé BMW, bude to E60 z roku 2005. Poradcu pri kúpe budem mať, ale chcel by som sa opýtať, či nepozná niekto náhodou dobrého servisáka v NR, resp. aspoň v NR kraji. Po skúsenostiach ľudí tu z fóra, prípadne aj od známych, čo majú BMW viem, že autorizovaný servis nie je nutné vyhľadať za každú cenu (a nie vždy je to aj spoľahlivé riešenie...) a dosť odborníkov sa nájde aj v radoch "obyčajných ľudí" .. samozrejme, mal by to byť niekto, kto sa v BMW dobre vyzná ....Po fóre som toho už dosť pobehal a viem, že odborník je TT-Simik a nie je až tak ďaleko, ale predsalen nechať sa odtiahnuť do TT je trocha horšie.. ak by náhodou takýto prípad nastal :) Ďakujem.

sluggish
Auto: G30 530d

Re: BMW servisák v NR?

Piatok, 13. Júna 2014, 09:47

Jedného servisáka mám v zbehoch, plná spokojnosť, super prístup aj ceny. Hodím ti číslo do správy. :smile:

nrtm
Auto: firemne

Re: BMW servisák v NR?

Piatok, 13. Júna 2014, 18:31

Jeden mechanik je aj v areali IDEA v Krskanoch. Kamaratovi na e39 menil posilovac brzd, bol s nim spokojny. Ja som u neho este nebol, nebolo nutne, ale vraj sa specializuje na BMW. Vola sa Majo.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 241 neregistrovaných