... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

obchodna sekcia

londonh
Autor témy
Auto: F10 520d
Kraj: Zahraničie

BMW Rent v nemecku - ma niekto skusenost?

Pondelok, 23. Júla 2012, 10:38

Na par mesiacov sa relokujem do Nemecka, a doteraz som vzdy vyuzival Hertz alebo Avis na dlhodoby prenajom auta, hlavne preto, ze som nikdy nevedel,
ci idem na 1 alebo 4 mesiace.
Teraz vsak viem, ze idem minimalne na pol roka, mozno az na rok, a zvazujem ze si vezmem nejaky bimmer, nakolko pri dlhodobom prenajme sa cena za 520dA pri limite 2000km/mesiac (predpokladam ze je to uplny cennikovy holotrt bez akejkolvek opcie) pohybuje okolo 1100 eur vratane dane a poistiek. Pri nemeckych cenach pozicovni za tie iste peniaze mam Hyundai i30, maximalne nieco vacsie, Peugeot 508, ale to pochybujem, to tak mozno na slovensku pri dlhodobom prenajme, nemecke ceny su hrozne.

Co by ma zaujimalo, ak niekto ma prave s nimi skusenost (mozno aj nie bmw rent ale hociaky tovarensky rental od M-B ci VW) - potrebuju okrem nemeckeho bankoveho uctu a pobytu aj nejake obligatne "aspon 3 roky zamestnany v nemecku resp. rocna historia v banke v Nemecku"atd?
Ja by som to totizto najradsej riesil ako sukromna osoba, nakolko relokacny budget si riadim sam, takze aj naklady na auto si mozem riadit sam, ak to dam na firmu, tak oni akurat ziskaju, lebo si 100% sumy daju do nakladov.. a odpisu si to 2x, najprv si odpisu na slovensku cely budget ako naklad a potom v nemecku este rental poplatok z tych istych penazi.
Zaciatkom septembra si idem obzriet nejake byty a dohodnem si aj stretnutie u bimmer dealera, lebo ak by to vyslo tak bude krasa, vymenit za tie iste peniaze Huňády i30 za 520d ;)

Ak niekto ma akekolvek skusenosti so stredno-dlhodobym prenajom priamo od Bme Rent Deutschland, prosim podelte sa
F10, 520d, r2012 Citrinschwarz
E46, 316i Compact, r2002 Grey Green
Opel Antara r. 2011 Калуга моя любовь

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 223 neregistrovaných