5GT sa mi nepaci, Passat CC detto a Porsche si to u mna pohnojilo uz s Cayenne takze Panamera uz len potvrdzuje ze porsche ide debilnym smerom VAG "vyrabat auta pre kazdeho" ked nie cenovo tak aspon praktickostou...podla mna jedine 4 dverove kupe ktore je pekne je to ktore totu kategoriu vytvorilo a to je CLS Este som zvedavy co za prizrak vypusti Lamborghini ale to mi pride tiez dost odveci...dost ze vyrabaju traktory, teraz zacnu limuzinu este cakam ze spravia pick-up a zabiju vsetkych
Klub tvoria ľudia, nie autá... ________________ W140 & S210 & E36 & E36 & E34 & GIII & C5 & 312 ________________ Mám prázdny život a žiadnych kamarátov, preto sedím celý deň na internete, stalkujem ľudí a vnucujem im svoje správne názory. Marián K., Trenčín
mam z dizajnu toho auta totalny gulas.. akoby to bola nejaka skladacka ako byd alebo take daco.. z kazdeho auta nieco. najnovsie sa mi to podoba na novu citroen c5.. som jediny? ak ano tak sa ospravedlnujem.. fakt neviem tomu prist na chut.. a sa az normalne hanbiim bmw porovnavat s fordom, citroenom a este byd-om.. asi uz radsej budem drzat hubu.. verim ze tym potesim viacerych..
mne sa 5 GT paci až na ten zadok. dopc nechápem prečo to začali takto robit aj x6 z predu vyzerá že to auto bude trhať asfalt a zo zadu ako keby sa už designerom nechcelo robiť.