... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
M3 lover
Auto: E30
Kraj: Zahraničie

Re: BMW odchadza z F1!?

Štvrtok, 30. Júla 2009, 11:22

wollodya napísal:

však šumi sa vracia :)

ale iba ako nahrada za Massu......osobne som dost zvedavy ako zapadne to tohto noveho kolotoca...... ale uz to asi nebude to, co za najvacsej slavy :)
Agelias© by migo
///MARKETING

patres
Auto: qupé
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 30. Júla 2009, 11:25

M3 lover napísal:

ale iba ako nahrada za Massu......osobne som dost zvedavy ako zapadne to tohto noveho kolotoca...... ale uz to asi nebude to, co za najvacsej slavy :)

Urcite nie,dost sa zmenili pravidla a aj stroje uz nie su co boli,ale nepredpokladam ze to pre neho bude problem nakolko stale spolupracuje s Ferrari a myslim ze je stale v obraze.

dracik.bmw
Auto: non
Kraj: Nitriansky

Štvrtok, 30. Júla 2009, 11:55

Ja sumiho teda nemusim [-X Ale nech sa vcul ukaze ako pojde na nic moc Ferrari co im tento rok formula poradne nejde ked zajazdi dobre poklona a uznam ho ale ak ne nic ma neprekvapi na dobrom vie zajazdit kazdy...A tento rok som formulu ani nevidel..Hnus sa nato kukat...Radsej su kuk motorky a Rossiho to je pan jazdec...Chcel som aj ist tenmto rok na F1 ALE KASLEM NATO..Radsej som bol posledne dva roky na MOTO-GP v Brne to bola jeba..
Next ???
BMW E-36 328i Coupe..ex
BMW E-36 318i Sedan..ex
LADA 2105,1200,2103..ex
Presuvadlo: Renault Clio 1.2

patres

Štvrtok, 30. Júla 2009, 12:02

dracik.bmw napísal:
Ja sumiho teda nemusim [-X Ale nech sa vcul ukaze ako pojde na nic moc Ferrari co im tento rok formula poradne nejde ked zajazdi dobre poklona a uznam ho ale ak ne nic ma neprekvapi na dobrom vie zajazdit kazdy...A tento rok som formulu ani nevidel..Hnus sa nato kukat...Radsej su kuk motorky a Rossiho to je pan jazdec...Chcel som aj ist tenmto rok na F1 ALE KASLEM NATO..Radsej som bol posledne dva roky na MOTO-GP v Brne to bola jeba..

Pozor ked jazdil Sumi nebol jediny co mal dobry stroj,Mclaren mal tiez ppci stroje aj Renault ,on MAL TO JAZDECKE UMENIE preto v 1999 vyhral Hakkinen a ma "len" 7 majstrov sveta na konte ,mal by 8.Je jasne ze Ferrai robi s najvacsim rozpoctom,ma najviac zamestnancov ,maju vsetko na co si pomyslia,viem to pretoze kamoskin otec robi pre Ferrari mechanika a stara sa o brzdy a prevodovku Raikkonenovi ,som sa s nim rozpraval 2h. a mal som cely cas sanku dole.....akoze take veci mi hovoril ze som skoro odpadal.

Bikemann

Štvrtok, 30. Júla 2009, 16:38

M3 lover napísal:
odisiel Schumi, F1 premna padla.....staci ?

ani ja uz od vtedy nepozeram F1 vobec

dracik.bmw
Auto: non
Kraj: Nitriansky

Štvrtok, 30. Júla 2009, 17:02

patres napísal:

Pozor ked jazdil Sumi nebol jediny co mal dobry stroj,Mclaren mal tiez ppci stroje aj Renault ,on MAL TO JAZDECKE UMENIE preto v 1999 vyhral Hakkinen a ma "len" 7 majstrov sveta na konte ,mal by 8.Je jasne ze Ferrai robi s najvacsim rozpoctom,ma najviac zamestnancov ,maju vsetko na co si pomyslia,viem to pretoze kamoskin otec robi pre Ferrari mechanika a stara sa o brzdy a prevodovku Raikkonenovi ,som sa s nim rozpraval 2h. a mal som cely cas sanku dole.....akoze take veci mi hovoril ze som skoro odpadal.

Ked zajazdi dobre teraz tak smekam pred nim inak ma neprekvapi teda voobec..
Next ???
BMW E-36 328i Coupe..ex
BMW E-36 318i Sedan..ex
LADA 2105,1200,2103..ex
Presuvadlo: Renault Clio 1.2

patres

Štvrtok, 30. Júla 2009, 18:39

Jaky si ty kruty na neho :lol: