... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
EBOLA
Auto: E46 325xiT, mini 1,6
Kraj: Banskobystrický

Re: BMW M s xDrive

Pondelok, 7. Októbra 2013, 23:31

m3 lover: myslel som to tak ako ked tu ludia pred par rokmi vyplakavali pri uvadzani e60+ , ze ty nemci mohli zopakovat klasicky dizajn "zralokov" a nie bochniky chleba....
tu sa posuvame na dalsi level a bmw dopadne ako mercedes. ved na to auto som nepocul dobreho slova snad 5 rokov pokial neratam AMG

MuadDeeb
Auto: EX: E46 320dT 2005
Kraj: Prešovský

Utorok, 8. Októbra 2013, 07:27

M3lover,

ja tu neplačem, ale poukazujm na smerovanie. Ako pisali chalani podo mnou, jedna divizia ako M by mala byt ponechana.
A ver mi, nekupil by som si tento model. Kupujem si auto podla potreby, nie pre ukazovanie. A ano, mojim snom je E36 M3, raz si ju urcite kupim.

Mne je skor luto ze takto sa da "sprznit" divizia, ktora bola ikonou. Viem ze ako to dnes funguje, tiez robim v urcitej firme a viem ako sa musime orientovat na zakaznika.
Ono nebezpecie je presne v tom, ze konzervativni zakaznici sa mozu od znacky odtrhnut. Prajem znacke len to naj, nech sa jej dari, znacku si cenim kvoli viacerym veciam (medziinym spracovanie auta a detaily, ktore v inych autach nenajdete).
We ride together, we die together - Bad Boys For Life
Ford Escape 3,0 V6 XLT Limited

RTG
Auto: BMW F900XR
Kraj: Žilinský

Utorok, 8. Októbra 2013, 07:28

A hovoris o starych alebo novych mercedesoch? A napriek tomu, ze si nepocul dobre slova na nich, je mercedes hodnotnejsou znackou a je pred BMW a toyota este aj pred mercedesom.

Pežot

Utorok, 8. Októbra 2013, 07:29

Este stale sa robia klasicke Mka ... co riesite? Len je treba konkurovat homosexualom z OOOO :D

EBOLA

Utorok, 8. Októbra 2013, 07:37

hovorim o novych. co som pocul tak traja ludia mi povedali, ze ML by uz nebrali any za cenu fobie. viac casu v servise ako na ceste hlavne koli elektronike a tyto traja niesu jediny. mozno sa jednalo vyhradne o ML ale kazi to renome celej znacky.
ako pise RTG mozno budu mat viac homokupujucich no stratia image, lebo vzdy platilo:
audi = luxus no nuda
mercedes = neviem co no aj tak je drahe
bmw = "luxus" ale hlavne radost z jazdy.
vzdy ked dake bmw porovnavali v topgear uzivali si na nom zabavu. aku si uziju ked im xdrive zacne kecat do riadenia?
v zasede nemam nic proti xdrive na M no mohli by si uvedomit, ze image ktory si budovali stracaju koli takym picovinam ako je predny nahon, 3 valcovy motor atd.
Naposledy upravil/-a EBOLA v Utorok, 8. Októbra 2013, 07:44, upravené celkom 1 krát.

Pežot

Utorok, 8. Októbra 2013, 07:43

Xdrive je pre metrosov, co kupuju auto ako spotrebak ...prestante si tu uz nad tych honit :D

EBOLA

Utorok, 8. Októbra 2013, 07:46

hej. ale ako bolo pisane na koci clanku. co sa stane ked za 5 rokov vyhodnoti marketingove oddelenie, ze sa nonxdrive predava v priemere 3% ?

Dogg88
Auto: n/a

Utorok, 8. Októbra 2013, 07:47

Pežot napísal:
Este stale sa robia klasicke Mka ... co riesite? Len je treba konkurovat homosexualom z OOOO :D

toto je riadne kokotska hlaska
ked sa pozries trochu do historie ked tieto divizie ako ///M alebo S/RS vznikli tak by si pochopil ze audi odjakziva malo ostre modely len s Quattrom
na druhu stranu malo BMW ostre modely len RWD
takze v mojich ociach je Audi ta znacka ktora vie co robi a robi to dobre. BMW v poslednej dobe skusa same nove veci (3,0 tri turbo, elektricka kokotina i8, dieslova "M5" atd...) to ci to pre nich bude dobry tah alebo nie ukaze az cas...no JA by som si to nekupil!
z mojho pohladu to vzdy bolo tak ze
keby chcem hravu zadokolku tak - BMW M3
keby chcem silnu stvorkolku tak - Audi RS6

toto je moj pohlad...
podla mna ide BMW s novymi modelmy do sraciek...nemusim nove auta vo vseobecnosti, no keby som musel kupit nove tak radsej Audi ako BMW
Klub tvoria ľudia, nie autá...

Pežot

Utorok, 8. Októbra 2013, 07:59

Presne, ty by si si to nekupil. Ale cielom MxDrive je praaave skupina ludi, ktori doteraz kupovali Audiny, lebo je to stvorkolka ... :)

EBOLA

Utorok, 8. Októbra 2013, 08:00

bogg v podstate suhlasim, len s tou elekrikou by som to tak nebral. ten segment sa bude vyvijat a ak naskocia na vlak dost skoro tak ked sa to rozbehne budu mat funkcnu diviziu s kopou skusenosti. len aby aj to nemierilo do veci ako odkladacia skrynka na ruz a antidebilne riadenie ktore sa nebude dat vypnut a to auto do smyku uz nikdy nedostanes. ak sa do vyroby aut zacne srat brusel tak vsetky zabavne modely pojdu do.... hlavne po tom co som cital, ze po novom budu auta osadene systemom proti prekroceniu mpr

pezot ved pre tu skupinu zakaznikov maju tiez modely. 3 coupe s xdrive nie? musi taka homoklada mat na kufri ///M ? tak nech si to kupi cez ebay za 3,5e

Dogg88

Utorok, 8. Októbra 2013, 08:23

EBOLA napísal:
bogg v podstate suhlasim, len s tou elekrikou by som to tak nebral. ten segment sa bude vyvijat a ak naskocia na vlak dost skoro tak ked sa to rozbehne budu mat funkcnu diviziu s kopou skusenosti...

zle som sa vyjadril, nie som odporca elektro-hybridov a podobne
len mi to nepasuje do auta ako je i8
skor by som to prijal v 3er alebo 5er

EBOLA

Utorok, 8. Októbra 2013, 08:31

ja byt na ich mieste tak i1 130km, i3 250km a i5 500km dojazd. ked to dokazala tesla tak preco nie bmw? elektromotory do zadnych kolies ako svojho casu evo a ucinok bude niekde okolo 95%
toto je cesta ktorou by mali ist a nie picoviny ako predokolky a podobne.

MuadDeeb
Auto: EX: E46 320dT 2005
Kraj: Prešovský

Utorok, 8. Októbra 2013, 08:35

Dogg88 - uz ani Audi nie je co byvalo, pocul som uz viacero nazorov ze je to predrazeny golf. Osobne ho nehodnotim, v par som sa povozil ale na vyhraneny nazor to nestaci.

Btw, az teraz som si vsimol podpis a pousmial som sa, ze nie si odporca elektro-hybridov - Ford Explorer 4,0i. Myslim to len dobre. Konecne niekto s americkou klasikou a "cruiserom" pre pohodovu jazdu. Hod foto tvojho auta...
We ride together, we die together - Bad Boys For Life
Ford Escape 3,0 V6 XLT Limited

Dogg88

Utorok, 8. Októbra 2013, 08:43

celkovo nove auta idu divnou cestou...ale BMW asi najviac divnou :D

Explorer je klasika, hlavne sa tam nema co pokazit, klasicka atmosfericka V6 ktora na dialnici pri 130km/h toci 2500ot. a v terene si len tak pradie...ako daily do pohody a nepohody uuuuplne paradne
http://www.4x4club.sk/forum/viewtopic.p ... 8&start=15

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Utorok, 8. Októbra 2013, 08:52

Dogg88 napísal:
zle som sa vyjadril, nie som odporca elektro-hybridov a podobne
len mi to nepasuje do auta ako je i8
skor by som to prijal v 3er alebo 5er

ved 3er, 5er, 7er dokonca aj X6 sa robia s hybridnym pohonom...
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 252 neregistrovaných