niekto v najbližšej dobe z BA smer Žilina? potreboval by som previezť niečo s rozmermi cca 65*45*5cm ďakujem
R1100S ex E34 525tds calypsorot ex E39 540iA dunkelblau ex F31 330d estorilblau "A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."
V piatok 28.6 o 14:00 vyrážam z DE cez Rakúsko ďalej cez Ba -TT - NR - ZH Volné dve miesta a bat. priestor, ak niekto potrebuje zvoz tak v BA som zhruba o 17:00. mob. +421911286277
v sobotu ( 6.7 ) mam trasu Plzen-BB cez prahu, brno, bratislavu, nitru... ak by chcel niekto nieco MENSIE (budem mat dost svojich veci) odviezt tak dajte vediet...ale nebudem zachadzat niekde hlboko do mesta
piatok ráno Bratislava-->Praha, v nedeľu poobede Praha -->Bratislava, v aute bude dosť miesta, keby niekto potreboval niečo odviezť
R1100S ex E34 525tds calypsorot ex E39 540iA dunkelblau ex F31 330d estorilblau "A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."
Hellrider, zobral by si mi, prosim, Airboneovi MID panel?
Pripadne ide niekto cez vikend na vychod cez Trnavu, Piestany, prip. z Trencina? Potreboval by som hodit MID Airboneovi a cestou naspat vyzdvihnut panel vyhrevu sedaciek v Martine. Som z PN. Dikes
Nejazdím tak rýchlo, letím tak nízko!
EX - BMW E39 528iA EX - BMW E66 745Li, '03 EX - BMW E30 324d, '87
Zdravim, ja chodim 1-2x do mesiaca BA-BJ. Zoberem co/koho treba ak sa vojde do auta. e39 sedan. idem aj zajtra prazdny, vacsinou jazdim BA - BB - BR/RK - PP - SL. Volajte 0910793839 ak nieco
v pondelok 15. idem z ke do ba, mam zatial prazdne auto, viem zobrat aj nieco rozmerne
bmwcoding.sk bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov
Ebola mal by som mať cestu ... ale až 23.8. ... pôjdem cez BB najskôr. Keď Ti to bude ako tak vyhovovať, ešte dohodneme lebo ja tiež musím doriešiť, či pôjdem po D1 alebo R1. Chcel by som R1 a Donovaly, keďže smerujem až do LM.