... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Stefo1248 napísal:ty maš vyhodu na slalome:)
tvojou jazdou,som sa už 5xchital za hlavu že pojdeš cez strechu:)
patres napísal:
Ale az take to hadam nebolo,ked som pozeral videjko moc ma nenaklanalo, mozno som uz isiel kludnejsie :), ale je jasne ze moj seriovy podvozok a tvoj znizeny sa nemozu porovnavat
![]()
Ked bude Bilstein B8 to bude ine zradlo
pepo286 napísal:nechcel som sa k tomu vyjadrovat ... ale nechapem zmysel takehoto 'zrazu' ... ked uz aj povodne pohnutky k jeho zorganizovaniu su zvratene ...
ja ak chcem ist na nejaky zraz .. tak porelaxovat, pokecat, popozerat nejake pekne auticka ... a nie si 'merat pucky' s honda-klubom ..
preto ze dvaja 'zanietenci' sa nevedia dohodnut kto dalej docika ... tak treba zraz BMW vs. HONDA? ... a narocky tam je pouzite 'VS.' a nie 'AND' pretoze tak to vyzera .. ze to nema byt priatelsky zraz ... ale ukazat IM - druhej strane - ze tie ci one auta su lepsie
tunerkoBB napísal:
pali sam vies ako to bolo, ten 66kw som nasiel na nete to je fakt a to ze si povedal ze kamosove 1.9tds da dole 1.8vti to je fakt
, sak ale neriesme kraviny riesme zraz.. vidim ze daktory maju zaujem ..
patres napísal:Asi sa radsej vyjebem na taketo zrazy a radsej pojdem 100krat za herrim a spol. do ZV.
herri13 napísal:Spravne Patres![]()
![]()
![]()
![]()
a aj ja radsej 100x do TO za tebou a Drakom.
tunerkoBB napísal:ok tak sa asi vsetci zhodneme ze v prvom rade ide o priatelsky zraz asi dvoch najvatsich klubov na slovensku, kde by mala vladnut pohodova nalada spestrena sprintami slalomou a dobrou grilovackou...