... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
k_michal napísal:mam odskusany sprint na 400m e36 2.8iA verzus e46 3.0xd.
+-2dlzky v prospech 2.8i, ale drzal sa statocne, ma to slusny krutak.
Takze s vevericou proti 2.0d by ta mal s prehladom urobit.
Ale tak isto ako viacej ludi, nechapem zmysel.
alfi666 napísal:tak aby ste boli v obraze:jj.. 2,8 a ma to nieco blizko 200 koni, a je to hlavne 6 valec benzin ktory je ochotny sa tocit... okrem toho, Golf je lahsie auto....320d nema sancu
slamec napísal:tak aby ste boli v obraze:
VR6 2,8 bola prednohrabka so 174 PS
VR6 2,9 synco mala 190 PS
obe v sérii
od kamoša som chvíľu mal požičanú 2,9 - jazdilo to super, bolo to ľahké a obratné a s dobrým podvozkom to bolo ako prikované
slamec napísal:tak aby ste boli v obraze:
VR6 2,8 bola prednohrabka so 174 PS
VR6 2,9 synco mala 190 PS
obe v sérii
od kamoša som chvíľu mal požičanú 2,9 - jazdilo to super, bolo to ľahké a obratné a s dobrým podvozkom to bolo ako prikované
teraz mám dízel 150PS s PB, výkon cca 180 a vynaháňal som bez problémov kamoša so spomínaným golfom. kamoš jazdí dobre, no nechytal sa aj keď mal výhodu 4kolky, vyššieho výkonu a aj váhy - tá rozhodla pri veľmi rýchlom prejazde zatáčkou (bol som ťažší a jeho vynášalo)
je to dosť rovnocenné, tak záleží na opotrebovaní, jazdeckých technikách a veľa ďalších faktoroch
![]()
![]()
![]()
![]()
alfi666 napísal:320d som mal na mysli starsiu variantucommon rail uz by mohol mat vyhodu.... okrem toho celkovo ma E46 vyhodu v zakrutach oproti predohrabu (neratajme synchro)...
Ale na sprinte ....medzi tymi autami je rozdiel vahy takmer 200kg... golf3 so 174PS vs. E46 320d s teoretickymi 170+PS ... tipujem to na Golf