... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
jupik1
Autor témy
Auto: BMW 330xd
Kraj: Banskobystrický

BMW 330xd na snehu

Streda, 3. Februára 2010, 08:12

Cavte, tak som konecne po vydatnej snehovej nadielke vyskusal co dokaze xd-cko na snehu /rok 2002 teda este klasika 3 diferenciali/ a bol som velmi milo prekvapeny. Tento system je proti novemu x-drive dost zaznavany no ja mozem povedat ze som uplne spokojny, snhu asi 30cm cesta uplne zaviata /bol som prvy kto tadial vysiel :lol: / a prudky vyjazd auticko islo ako maly buldozer, tlacil som sneh pred sebou rozstrekoval na vsetky strany a sused ktory odhadzoval sneh aby sa dostal vom so svojou Zafirou tusim ze zabudol zavriet usta. Viem ze 330xd nie je ziaden offroad, ale na normalne zimne cesty lyzovacku . . . je uplne dostacujuce. nie je to moja prva skusenost s 4x4 jazdil som aj audi 1,9 tdi 4kolka a nieake zasadne rozdiely som co sa tyka pohonu nezistil. Takze xd-cko klobuk dole a uplna spokojnost. :D

alfi666

Re: BMW 330xd na snehu

Streda, 3. Februára 2010, 09:56

No podla toho s ktorym quattrom si chodil :) ... trochu ine differencialy pouziva quattro (torsen 50:50 alebo 40:60) pricom 330xd ma planetovy viskozny diff ak sa nemylim s pomerom 38:62 :) .... cize 330XD je trochu viac "hrave" nez quattro ;) a ktomu mu dopomaha aj lepsie rozdelenie vahy
No more BMW... chodim peso ;)
E61 530d titansilber - EX
E46 320d farngrün metallic - EX

BMWpositiv

Streda, 3. Februára 2010, 10:10

...ja mám v riti xd, keď je veľa sňahu taq radšej varím doma studeno... :lol:

Užívateľov profilový obrázok
Peter92
Auto: BMW E92 -330 xd
Kraj: Bratislavský

Streda, 3. Februára 2010, 10:50

ja mam 2001 a fakt to drzi lepsie na ceste jak ML-o , na kramaroch je jedna ulica,ktora sa vola Klzava a v zime sa to tam fest klze :D kamarat co tam byva mi vlani povedal,ze pome tam to nevylezes, maximalne na jednotke a bawo nic, v poho na trojke ako keby tam ani nebol sneh a lad :bmwball:
"All BMWs are driven by people who are psychologically unfit to drive anything more powerful than an electric razor" "I would change that to Audi's now" Jeremy Clarkson

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 220 neregistrovaných