Nedá mi to nepochváliť sa priaznivcom BMW. Už pár rokov jazdím online závodnú ligu starých GT automobilov v divíziách FIA TC-65, GTC-65 a GTC-TC 76 v simulátore GT Legends.
GT Legends je v podstate súrodencom Rfactoru, majú rovnaký herný engine, skoro zhodnú fyziku a kopu spoločných vecí.
Včera sa išiel závod najsilnejšej divízie na Brnenskom autodróme.
Po 3 sezónach s Porsche 906 a Fordom Capri RS3100 (2sezóny) v top divízii som sa rozhodol presadnúť do inak podceňovaného BMW 3.5 CSL E9 Schnitzer. Podceňované je pre svoju trošku vyššiu hmotnosť (1250kg) a "pomalosť" , hoci motor má 440 koní.
Avšak tento automobil mi sadol tak skvele, že v prvých pretekoch sezóny na Interlagose som takmer vyhral, nebyť kamoša na Porsche 911 RSR, ktorý mi víťazstvo pred koncom vyfúkol

Včera sa ale karta obrátila, CSL na brnenskom okruhu dominovalo. Konečne sa mi podarilo dosiahnuť na 1. priečku stupňa víťazov a udržať si ju do cieľa

A samozrejme, získať body pre seba a náš tým GULF.
Viem, že je asi detinské, dávať sem takýto príspevok, ale keďže jazdím túto sezónu BMW, možno je to aj dobre

Pre predstavu, v ostatných divíziách jazdím Fiat Abarth 1000TCR a AC Cobra 427
Na fotkách je vyobrazené konkrétne BMW tesne po pretekoch. Lak s motívom GULF už je v príprave. Na druhej fotke vidno bývalého "žrebca", Ford Capri RS3100...