... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
airbone napísal:Minule som pisal jednej E46 330i ktoru si bratranec nechal spravit priamo v schnitzeri a bola opatrena kompresorom. Uprava vysla na 12000eur, ale boli v tom aj iny vyfuk a este tusim aj nejaka uprava na podvozku. Neskor s nou mal problemy, konkretne s remenicou na kompresore ktora sa znicila a kym cakal na novy diel, mal to odpojene. S kompresorom to islo ako hovado, 299k. Mam dokonca dielenske prirucky na jeho montaz pre E46 ktore mi poslal priamo schnitzer ked som mu nahanal tu remenicu. Povodne mal to auto na predaj a mal som na neho zalusk, ale nakoniec som sa nato vykaslal.
zhmp napísal:Co to je za turbo? nejake lacne a co mas ty za auto?Minule som kecal z kamošom a bol par rokov nemecku a kupil si 330i a hovoril mi že mu v nemecku ponukali biturbo kit komplet+zvody,aj z naprogamovanim riadiacej jednotky za 3000Eur.....dobrá cena čo vy na to???Kua to auto by z dvomi turbami muselo dobre isť.....:-)))![]()
barabas napísal:o 50 koni viacej za 12k eu? rofl, mozem dost o kaslat:) si radsej doplatim trocha a kupim e36 m3 za tu cenu:)
palzo napísal:Co to je za turbo? nejake lacne a co mas ty za auto?
zhmp napísal:Myslel som si ze je to dieselčo mam ja za auto...kukni foto a profil a uvidíš.....a čo sa tyka tej upravy.....ja neviem o čo tam išlo,len sme prehodili par slov...dal som to sem len tak čo na to hovorite....nič viac ma okolo toho nezaujíma........![]()
palzo napísal:Myslel som si ze je to dieselNo je jedna uprava v ZA co je na kompressore... celkom sa mi pozdavalo ako to jazdi :)