... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Majo bmw napísal:ozaj a co mi povies na to Tds-ko, resp. d?????? v tej kamosovej E34 ma krasny zvuk a tah....aj ked sa mu to v poslednej dobe akosi kazilo...ale inak zachovaly kusok-nieco okolo 165tis.km...
Majo bmw napísal::D![]()
![]()
![]()
![]()
tak tak......aj ja som myslel na to ked som si zadaval parametre tomu co mi to ma doviezt, ale rovnako bola aj jeden z tych parametrov cena.....vies????
Majo bmw napísal:a co ty a BMW??? pežot? a kedy bude modro biela???.........a aky kusok mas naplanovany??? typujem ze nieco s 2,8 ako som si vsimol niekde inde na fore.....
Majo bmw napísal:no myslim ze chapem.....teda tym ze rano sadnem a pojdem 2km ku frajerke kde budem mozno hodinu alebo viac a potom zase odbehnem po nieco domov a zasa spat ku frajerke ho mozem lahko odpisat??? tebo teraz to tak casto je-len sadnem do skodovice a brnk sem, brnk tam a ked ma napadne idem si kupit horalku do samosky co je asi 2km a tak.....
Majo bmw napísal:asi to aj tak urobim,ved v podstate ten rozdiel spotreby je nejakych 1-2,mozno 3 litre...co som pozeral forum.....a este ja aj sakra draha ta nafta smradlava..... takze suma sumaru mi to nejake velke rozdiely robit nebude.....