... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
snoo napísal:aj tak su v BA najlepsie a najkrajsie baby tie co tam dosli z vychodu
luciq napísal:jj, nekcem ti brat iluuzie, nepoznam vsetky baby zo slovenska co dosli do ba, ale 90% tych co poznam ja, chodia len s chalanmi co maju bmw a medaky, vlastny byt, a o chalanov zo svojho rodneho kraja nezakopnu .. ked som sa pytala preco, tak odpoved bola, ze "keby chcela sedlaka tak ostane doma .. "
takze tolko k tym najlepsim ..
Helldiver napísal:Ja mam E30 strasne rad a aj ked som svoju predal, tak na 100% sa k nej este vratim. E30 je krasna prave v tom, ze pre vsetkych tych nagelovanych pozerov, barbinky (nemyslim nikoho konkretneho aby sa luciq neurazila teraz...) atd. je to stara raroha, a pritom je to fakt krasne auto, ale to nevie ocenit kazdy, dovolim si jednu citaciu:
Říká se, že jezdec formule 1 Jean Alesi měl svou E30 tak rád, že ji jednou nazval tím nejpříjemnějším a nejovladatelnějším autem, které kdy vlastnil.
Nemohol som nezareagovat, ked sa tu niekto negativne vyjadroval o E30. To by ste uz vy baby tiez mohli pochopit ze by ste nam nemuseli kafrat do toho co mame radi...
Kraken napísal:ne, to zato že my tu na vychode sme normalny chalani a nemame zaujem o take povoľnejšie, tak si musia isť hladať šrackov niekam inam
luciq napísal:jj, nekcem ti brat iluuzie, nepoznam vsetky baby zo slovenska co dosli do ba, ale 90% tych co poznam ja, chodia len s chalanmi co maju bmw a medaky, vlastny byt, a o chalanov zo svojho rodneho kraja nezakopnu .. ked som sa pytala preco, tak odpoved bola, ze "keby chcela sedlaka tak ostane doma .. "
takze tolko k tym najlepsim ..
snoo napísal:to su tie nase ,,kurvy,, co isli do BA o ktorych hovorisa sedlak? no o nic vacsia dedina kosice ako BA
luciq napísal:to som citovala jednu buxtu z kosic ak si si nevsimol uvodzovky .. ja sa takymto sposobom nevyjadrujem, a mesto povodu neriesim ako vy ..
luciq napísal:no neporadim ti .. ja take nepijem, tak neviem .. neni na krabici navod? alebo sa skus spytat uja gugla