... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
speq napísal:V ivanke pri dunaji tuningfolie.sk , viem vybavit aj cenu , ked tak PM alebo rovno ked tam dojdete povedzte ze ste od Peta s M6kou cervnou a vybavene :)
auto111 napísal:Vsak to reklamuj u Pneufol - ked tu foliu nebudu vediet opravit (co asi nie) tak ide o neodstranitelnu zavadu a mas narok na odstupenie od zmluvy (peniaze naspat) a vratenie veci do povodneho stavu.
Cize ti Pneufol musi (samozrejme zdarma) dat dole foliu a keby poskodil vyhrievanie ide to na jeho triko.
matoE36 napísal:Kedze tato tema je o foliach tak nezacnem novu temu a skusim to tu ide tiez o folie .. mam na aute uz tusim ze po zaruke tak som to uz kupil aa su tam bublinky, bocna folia roztrhana zadna folia je uz fialova chcem to dat dole uplne vsetky ako to pojde najlepsie ma stym niekto skusenosti ?? Dakujem za rady![]()
matoE36 napísal:tak to si teda musim zistit ako to funguje lebo pravdu povedat nechce sa mi stym velmi hrat
cxy napísal:
Len tam dones auto a na nic sa nepytaj, lebo Ti hned povedia ze jasne to musime ale zauctovat a uz budu chciet hrabat. Seriozna a profi FA to urobi bez reci a penazi navyse. Oni idu lepit folie a su povinny si zabezpecit si sklo do stavu aby foliu nalepili tak ako ma byt.
Ked budu vymyslatpodakuj a pripadne im povedz ze konkurencie o par KM dalej to urobi bez priplatkov