... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
jararak napísal:ja by som povedal ze duffy ma dost rokov na zalozenie rodiny.
duffy, stretol som pravdepodobne teba cestou z cierneho balogu (kolko takychto "hoved" je na sk cestach s rv znackami?), hummery mam v trubke, ale toto je este o kus vecsie od toho, som sa najprv zlakol ze kamion leti proti mne.
depressman napísal:
F10!!!!!!! F10!!!!!!!! F10!!!!!!!!
JozefSvob napísal:Dodo :
Zasmial som sa,ked som si precital tu nalepku pod kapotou, neviem ci som cital dobre...kazdych 2 tisic km menit olej ?
Duffy napísal:mobil1, royal purple, fuchs su zle oleje... castrol longlife jedine a pekne na tych 25-35t km . to musi vytrimat. treba setrit
SnipE_88 napísal:auto mojich snov je momentalne na predaj - a ani nie tak draho
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?lang=cz&id=140363786&pageNumber=5&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=3500&makeModelVariant1.modelId=43&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Car&segment=Car&siteId=GERMANY&negativeFeatures=EXPORT&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=NO_EXPORT&customerIdsAsString&tabNumber=2
dragunov87 napísal:
nezabudni ale, ze potrebujes k tomu aj pojazdnu benzinkuinak auticko v super krasnov stave!!!