... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

bmwtt.sk

misenko00
Autor témy
Auto: Bmw e46 330xdtA
Kraj: Nitriansky

auto na leasing rada.

Pondelok, 28. Septembra 2009, 11:05

zdravim potrebujem nejake info. ohladom leasingu. ake su podmientky co potrebujem od predavajuceho aby som mohol prist do leasingovky a uzaviert zmluvu dokedy mam zaplatit spaltku kedy pridu predavajucemu peniaze na ucet a ci taka moznost ze pokial neprisli peniaze od leas. predavajucemu ci sa da auto vratit keby sa nieco pokazi.

Užívateľov profilový obrázok
TT-SIMIK
Auto: BMW
Kraj: Trnavský

Re: auto na leasing rada.

Pondelok, 28. Septembra 2009, 11:26

Nerieš lizing.....to je rada....ak chceš auto zober si úver radšej....pri lizingu si majiteľ auta až po splatení, a keď nevládzaš splácať vezmú ti auto, a nemáš nič....ak máš úver auto je tvoje hňeď a keď nevládzaš splácať,tak auto jednoducho predáš...!!!Radím..neber auto na lízing..... ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) Toto samozrejme platí pre jednotlivcov...pre väščie firmy to neplatí....t.j. odpis lizingu a tak...
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

misenko00
Autor témy
Auto: Bmw e46 330xdtA
Kraj: Nitriansky

Pondelok, 28. Septembra 2009, 12:50

TT-SIMIK napísal:
Nerieš lizing.....to je rada....ak chceš auto zober si úver radšej....pri lizingu si majiteľ auta až po splatení, a keď nevládzaš splácať vezmú ti auto, a nemáš nič....ak máš úver auto je tvoje hňeď a keď nevládzaš splácať,tak auto jednoducho predáš...!!!Radím..neber auto na lízing..... ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) Toto samozrejme platí pre jednotlivcov...pre väščie firmy to neplatí....t.j. odpis lizingu a tak...

diky potreboval som poradit co potrebujem :) zaniest do leasingovky :) ak ma skusenosti niekto

diLucca

Streda, 30. Septembra 2009, 08:16

predfakturu, kde je uvedena cena vozidla, a tech. udaje(rok vyroby, objem, spz, cislo OEV, atd...), mozno este cenu noveho ked kupujes jazdene, kvoli havarijnej poistke.
ked predajca bude evidovat platbu od leasingovky tak ti odovzda voz(niekomu staci, aj vypis, ze su uz poslane peniaze)

samozrejme, nejake potvrdenia o prijme(zivnostnik, alebo firma potrebuje danove priznanie) a pod. pre leasingovku...
prvu splatku a podobne, sa riadi podmienkami leasingovej zmluvy, ktoru s nimi uzatvoris...

chod do leasingovky a spytaj sa ich, povedia ti presne co potrebujes...

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 239 neregistrovaných