... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
martiner
Autor témy
Auto: BMW e46
Kraj: Košický

Augsburg cesta

Utorok, 7. Februára 2012, 15:08

zdravim vsetkych klubakov, mam taku otazku hlavne pre tych, ktori cestuju smer Mnichov a tak.... idem o dva dni do Augsburgu a chcel by som si dat poradit nejaku peknu cestu ako sa tam dostat (nejaky horsky prechod, popri jazere mozno...) najskor to sice bude po dialnici, ale nakolko je to len raz za cas v mojom pripade, mozem si dovolit aj nejaku zachadzku podla moznosti...vdaka za vsetky uzitocne prispevky :thumbup:

mexican
Auto: modré géčko
Kraj: Trenčiansky

Re: Augsburg cesta

Utorok, 7. Februára 2012, 15:54

Vzhľadom na to, aké je počasie, neviem či je dobrý nápad vymýšľať nejaké zachádzky. Pred pár rokmi som tým smerom chodieval pravidelne.
Ak bude napiču počasie, nechoď cez Salzburg, ale radšej cez Passau, Deggendorf atď. Keď v Deggendorfe zlezieš na diaľnicu 92, pôjdeš okolo mesta Dingolfing, v ktorom má BMW jednu fabriku, takže ťa to v takom počasí určite ohreje na srdci :-)

Ak bude pekné počasie, tak choď cez Salzburg. Cca 40 km za Linzom zlez z diaľnice smerom na mesto Gmünden, doplaz sa odtiaľ do Salzburgu po okreskách a tam vylez naspäť na diaľnicu. Sú tam cca. 4 jazerá a okolo ktorého/ktorých z nich pôjdeš, to nechám na teba. Nie je mi známe, že by tam boli nejaké horské priesmyky bez toho aby si musel robiť veľkú zachádzku.
Ex: Honda Accord 2.0iS (CC7), Audi A4 2.8 quattro (B5), BMW 320d touring E46, BMW 535i touring F11 Príbeh, Audi A6 Avant 3.0 TDI quattro (C7)
BMW 540xi touring G31 - socka s odvetranými sedačkami.
Obrázok

Užívateľov profilový obrázok
martiner
Autor témy
Auto: BMW e46
Kraj: Košický

Streda, 8. Februára 2012, 08:07

super, aspon uvidim nieco zaujimave po ceste...vdaka za radu, nieco taketo som potreboval :thumbup:

bruno75
Kraj: Trenčiansky

Streda, 8. Februára 2012, 09:29

nechodim tym smerom tak casto ako mexican, ale uz som v tej lokalite parkrat bol, neviem co povazujes za prijatelnu odbocku, ale ak by ti nevadilo urobit o cca 50 km naviac a zdrzat sa asi hodinu naviac (udaje podla Google maps), mohol by si v Salzburgu zist z dialnice, ist smerom na Bad Reichenhall, St. Johann in Tirol a potom v Kufsteine sa napojit spat na dialnicu na Mnichov. Nie su tam sice priesmyky, ale cesta cez alpské tunely a medzi horami by tiez mohla byt pekna.
Ak tuzis po priesmykoch mozes skusit tiez za Bad Reichenhall v Schneitlreuthe odbocit cez Alpy smerom na Inzell a potom sa v Siegsdorfe napojit na mnichovsku dialnicu. Ale neviem, ci by to v tomto pocasi uz nebol hardcore.... :mrgreen:
Vsetky odbocky by som velmi zvazoval s prihliadnutim na pocasie a mnozstvo snehu... :!:
Asi pred mesiacom bola polovica Salzburgska kvoli snehu uplne odrezana od sveta na par dni. :!:
Krajina je tam ale nadherna....

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 242 neregistrovaných